Labdarúgás

2022.06.16. 16:54

FC Hatvan: a bajnokcsapat edzőjére nem tart igény az NB III-ba jutott klub

Nahóczky Attila esetében is igaz a mondás, mely szerint a mór megtette kötelességét, a mór mehet.

B. Cs.

Nahóczky Attila és a hatvaniak útjai elváltak

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Az FC Hatvan csapatánál teljesítette vállalását Nahóczky Attila, ám ez sem volt elegendő ahhoz, hogy a magasabb osztályba jutva is irányíthassa a gárdát. A klubhoz tavaly érkezett vezetőedzővel az élen a sárga-kékek – magasan kiemelkedve a mezőnyből – megyei I. osztályú bajnoki címet szereztek, majd erőnyerőként, játék nélkül bekerültek az NB III-ba. Ezenkívül az aranyérmes együttes a Heves Megyei Kupában is vitézkedve az országos főtáblára lépett. Vagyis eredményesség tekintetében a csapat mindenben hozta a tőle elvárhatót, így aligha szakmai okok állnak a vál(t)ás hátterében.

– Az elnök úr jövőre vonatkozó ajánlatát hétfőn elfogadtam, mert a játékosok részéről éreztem a bizalmat, ahogy magam is szerettem velük dolgozni – mondta a heol.hu-nak Nahóczky Attila. – Szerdán aztán személyesen találkoztunk, de nem született megegyezés, mert Ofella Zoltán közölte, ebben formában nem tudja vállalni a finanszírozást. Azaz a klubnak nem áll rendelkezésére olyan anyagi háttér, ami jómagam és a stábom munkáját lehetővé tenné. Ezek után úgy fogalmazott, el kell hogy váljunk és fel kívánja bontani a 2021. nyarán kötött, határozatlan időre szóló szerződésemet. Őszintén megvallva, így nem jó szájízzel távozok Hatvanból. Nem voltak magasak az igényeim, meg is állapodtunk, mégis elválnak az útjaink...

Az FC Hatvan elnöke, Ofella Zoltán érdeklődésünkre elmondta: egyelőre még nem bontották fel Nahóczky Attila élő szerződését, de bízik abban, hogy remélhetőleg meg tudnak állapodni a közös megegyezést tartalmazó válásról. A klub hivatalos álláspontját pénteken teszik közzé az egylet honlapján.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában