Labdarúgás

2022.06.30. 21:45

FC Hatvan: a csapatkapitány a nyolcadik idényét kezdi a sárga-kékeknél

Hosszú és nehéz 2022/23-as szezonra számít az FC Hatvan NB III-as csapatának kapitánya, Szabó Roland.

B. Cs.

Szabó Roland (10) reálisan látja a csapat jövőjét

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap


– Sok mindent megéltem már a klubnál, a bajnoki címektől kezdve a kiesésen át, ezekből tanulva szeretném segíteni a csapatot nemcsak a pályán, de azon kívül is – mondta a klub hivatalos honlapjának a 31 éves játékos azt követően, hogy megerősítést nyert: továbbra is marad az FC Hatvan kötelékében. Teszi ezt úgy, hogy ez lesz a nyolcadik idénye, amelyből öt az NB III-hoz, három pedig a megyei I. osztályhoz kötődik. 

Szabó Roland szerint hosszú és nehéz év következik, ahol elsődleges célnak a bentmaradás számít, de szeretnének a tabellán minél előrébb végezni.

 – Rengeteg mérkőzés vár a csapatra, fontos lesz, hogy végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtsunk, minél kevesebb hullámvölggyel. Remélhetőleg az új játékosok gyorsan beilleszkednek és jó bajnoki rajttal megalapozhatjuk a szezont. Bízom benne, hogy idén elkerülnek a sérülések és eredményes játékkal tudok hozzájárulni a csapat teljesítményéhez – emelte ki az egylet saját nevelésű labdarúgója, aki Hatvanon kívül a Ferencvárosi TC-ben és Soroksáron futballozott. A játék mellett azonban az edzősködés is fontos szerepet tölt be a focista életében. Hozzátartozik a klub 2011/2012-es születésű játékosokból álló csapata.

– Nagyon jó gárdát és közösséget sikerült kialakítani. Szerencsére a következő szezonban is együtt folytatjuk. Bízom benne, hogy a gyerekek fejlődése mellett hasonló sikereket érünk el, mint az elmúlt években – tekintett előre Szabó Roland.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában