FITNESS

2022.06.09. 11:15

Pittner világbajnokként tért haza Törökországból

Élete első versenyszezonjában máris csúcsra ért az egri fitness versenyző.

S. K.

Pittner Petrának (középen) felejthetetlen élményben volt része

Forrás: NAC

– Magam sem gondoltam, hogy rövid idő alatt ilyen lehetőségek nyílnak meg előttem – jelentette ki a 24 éves Pittner Petra. – Soha nem jutottam el a színpadig. Megvoltak az edzések, a helyes étkezés de az utolsó hetek, a végső simítások, a varázslat mindig kimaradt. Hétről hétre láttam változni a testem, kezdtem megérteni a miérteket és a hogyanokat.

A NAC szervezet idén Törökországban rendezte világbajnokságát, amely a 26 tagország mintegy 300 versenyzőjének kínált megmérettetést. Az egri HQ4 Fitness & Powerlifting Team SE versenyzője, a budapesti Bodysport-kupán szerzett jogot a vb-szereplésre, amely emlékezetes sikert hozott. Pittner Petra a Miss Shape kategóriában állt a szakavatott zsűri elé, ahol a 30 év alattiak ötfős mezőnyéből választották a legjobbnak. Az abszolút értékelésben a 30 év felettiek Miss Shape nyertesével szemben alulmaradt.

– Nem hittem el a pillanatot, amikor középre soroltak. Végig csak csendben hagytam a győzelem gondolatát megbújni a tudatalattimban. De amikor a díjat átadták, az leírhatatlan örömet okozott. Nagyszerű visszaigazolás arról, hogy jó vonalon haladunk. Nagyon boldog és büszke vagyok, felejthetetlen élményben volt részem Bodrumban – zárta szavait Pittner Petra, aki az egri Valhalla Gym falai közt készül, edzéseit és étrendjét Jenei István koordinálja.

Címkék#fitness

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában