Labdarúgás

2022.07.04. 17:06

A besenyőtelki támadó fájó szívvel távozik Angyalföldről

Tavaly novemberben szerepelt utoljára a Vasas FC keretében színeiben a 31 éves gólvágó, Balajti Ádám. A hosszú kihagyást most kölcsönadás követi.

B. Cs.

Balajti Ádám végre újra labdára rúghat

Forrás: Dömötör Csaba/Nemzeti Sport

Legutóbb 2021. november 7-én ült a Vasas FC kispadján Balajti Ádám, amikor az angyalföldiek Tiszakécskén léptek pályára. A piros-kékek 1–0-s vereséget szenvedtek, amit a besenyőtelki származású csatár végig a kispadon ülve, tehetetlenül szemlélt. Idén aztán úgy alakult, hogy a kécskei gárdának kölcsönadva folytatja pályafutását a támadó. 

– Nagyon rosszul érintett az a pillanat, amikor kikerültem a keretből és nehezen éltem meg az elmúlt hónapokat – mondta a Vasas FC honlapjának Balajti Ádám. – Bíztam azonban benne, hogy kapok még lehetőséget, így bár külön edzettem, de tisztességesen folytattam a munkát, hogy a lehető legkevesebb lemaradásom legyen.

Kihagytam több mint fél évet, ami egy labdarúgó életében nagyon sok, ennél többet nem szerettem volna

Adódott egy lehetőség, hogy kölcsönben Tiszakécskén folytassam a pályafutásomat, így bár fájó szívvel megyek el Angyalföldről, de a következő idényt máshol kezdem meg. Még ha nem is lehettem pályán, szeretném megköszönni azt a rengeteg szeretetet és támogatást, érdeklődést, amit a szurkolóktól kaptam, ez nagyon sokat jelent nekem, bízom benne, hogy a jövőben látnak még Vasas-mezben futballozni. 

Balajti Ádám 2018 nyarán igazolt Angyalföldre a Vác FC-től. A 31 éves csatár az első idényében – összesen 37 másodosztályú mérkőzésen – 32 találatot jegyzett, ezzel toronymagasan az NB II gólkirálya lett. Kétezerhúsz nyarán a Vasas négy évvel meghosszabbította a szerződését. Balajti az elmúlt négy esztendőben összesen 93 meccsen lépett pályára a bajnokságban, ezeken pedig 52 gólt rúgott. Az előző szezonban csupán öt NB II-es bajnoki mérkőzésen és két kupameccsen játszott, amelyeken egy gólt szerzett. Télen kikerült a csapat keretéből, a bajnokság végéig külön edzett, ezért pályafutását – a több játéklehetőség érdekében – kölcsönben, az NB II-es Tiszakécskei LC együttesénél folytatja.

 

 

 


 

t

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában