Labdarúgás

2022.07.03. 18:57

Hevesre nyolc szezon múltán igazol vissza a 29 éves védő

Három érkező és két távozó szerepel eddig a Hevestherm-Hevesi LSC csapatának nyári mérlegén.

B. Cs.

Maksó László újra hevesi színekben néz a jövő elé

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap


Szombat este felkészülési mérkőzésen tesztelték a hevesiek a hosszú idő után végre elkészült világítást a városi sporttelep élőfüves centerpályáján. A remek fényviszonyoknak és a hazaiak gólerős játékának vendégként a tarnaszentmiklósiak estek áldozatul. A megyei I-es házigazdák több mint egy tucat találattal terhelték meg a megyei III-as látogatók hálóját. A HLSC részéről kapott tájékoztatás szerint a pontos eredmény ezúttal másodlagos szerepet töltött be. 
Az viszont már közel sem sokadrangú kérdés, miként alakul a játékos-edzőként Besenyei Ferenc irányította gárda kerete. 

– Daru Márk az Eger SE II. csapatához, Váradi Zoltán pedig a Gyöngyösi AK együtteséhez távozott – mondta a heol.hu-nak a hevesiek szakosztályvezetője, Somodi Krisztián. – Ugyanakkor két régi-új játékosra is számíthatuk, ugyanis Volyák Péter Jászapátiból, míg Maksó László Besenyőtelekről tér vissza. A harmadik igazolás a 28 éves Tari Márk, ő szintén az apátiaknál játszott az elmúlt idényben.

A 27 éves csatár, Volyák Péter négy, míg a 29 esztendős, hevesi nevelésű Maksó László nyolc idényt követően húz újra kék-sárga szerelést. 

Az is eldőlt, hogy a tavaszi szezon második felében többször hiányzott Dalnoki Gábor nem vált klubot, továbbra is Hevesen folytatja pályafutását. 

A 2021/22-es bajnoki évben a 11. helyen végzett Hevestherm-Hevesi LSC csapata július 8-án, pénteken 19.30-tól Mezőkeresztes együttesét fogadja. Szintén villanyfényes edzőmeccsen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában