Labdarúgás

2022.07.16. 10:05

Tarnamérára visszatér a futballélet

Egy év kihagyást követően újra indít felnőttcsapatot a Tarnamérai SE úgy, hogy a gárda zömét a klub korábbi játékosai alkotják.

B. Cs.

Vadnai Bálint Tenkről tért vissza a tarnaméraiakhoz

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Bóta Balázs, Balogh Gábor, Batki Roland, Bernát Károly, Lőcsei Viktor, Berecz Dávid, Kecskés Ferenc, Tomik Máté és Vadnai Bálint már igent mondott, de Betenbuk Zsolt, Zsákai Máté és Kovács Dávid is visszatér a Tarnamérai SE-hez. A 2022/23-as megyei III. osztály Délnyugati csoportjába besorolást nyert együttes azok után nevezett, hogy az elmúlt évben nem volt felnőtt szintű labdarúgó-csapata a településnek.

A 2020/2021-es idényben a megyei II. osztály 14., utolsó helyezettjeként búcsúzott a gárda a mezőnytől. Az U19-es fiatalok 2021 nyarán ugyan elkezdték az új szezont, de idő előtt visszaléptek a küzdelmektől. 

A megyei I-es szintű létesítménnyel rendelkező egyletnél a kihagyást lendületvétel követte, ennek köszönhető, hogy ismét lesz futballélet a Tarnamérai SE-nél. Információnk szerint a fentebb soroltakon kívül további nyolc játékos leigazolása van terítéken. Jelen állás szerint a Tenkről visszatért Vadnai Bálint nemcsak futballistaként, edzőként is szerepet vállal az újjá szervezett csapatnál.

Címkék#nevezés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában