Labdarúgás

2022.08.14. 20:41

Az FC Hatvan végig futott az eredmény után a Pénzügyőr ellen

A rajton elért hazai döntetlen, majd az Egerben aratott sikert követően otthon szenvedett kétgólos vereséget a Zagyva-parti gárda az NB III. Keleti csoportjának 3. fordulójában.

Heol Sport

Karácsony Dávid (jobbra) 11-esből talált a fővárosiak kapujába

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

FC HATVAN–PÉNZÜGYŐR SE 2–4 (1–2)

Hatvan, 253 néző. V.: Tóth Tamás (Kovács Z., Deme R.).

HATVAN: Cellár – Tarnóczi, Barthel, Labát, Karácsony – Bárkányi (Mundi, 55.) – Kitl, Panyi (Szabó B., 63.) – Fellner (Széchenyi, 78.), Szanku (Dinka, 78.), Sármány (Czibolya, 63.). Edző: Zoran Szpisljak.

PÉNZÜGYŐR: Steer – Kasza, Balázs B., Bagó (Schrammel, 68.) , Popovics, Biró Á. (Csigi, 84.), Urbin (Bogdán, 63.), Karacs (Bartos, 84.), Pusztai, Megyeri (Gálfi, 68.), Gál M. Edző: Lászka Balázs.

GÓL: Karácsony (28. – 11-esből), Kitl  (50.), ill. Urbin (6.), Biró Á. (16. – 11-esből), Urbin (43.), Gál M. (75.).

ZORAN SZPISLJAK: – Nagyon gyorsan előnybe került az ellenfél, mindig az eredmény után futottunk. Attól, hogy kikaptunk, akadtak jó jeleneteink. Kétszer is közel álltunk, hogy kiegyenlítsünk, amit az ellenfél a másik oldalon nagyon jól kihasznált és a kétgólos előnyét meg tudta tartani.

LÁSZKA BALÁZS: – Tisztességesen felkészültünk a Hatvanból, tudtuk, hogy melyek a hazai csapat erősségei, gyengéi. Az első húsz percet mi irányítottuk, utána elkövettünk egy hibát. A végén hiába nyertünk 4–2-re, nem volt ennyire sima a mérkőzés. Szerencsés góllal sikerült bebiztosítani a győzelmünket.

Az edzői nyilatkozatok forrása: fchatvan.hu

További eredmények: DVTK II.–Körösladány 0–5, Kisvárda II.–Tiszaújváros 1–1, Vasas II.–DEAC 0–1, DVSC II.–BVSC-Zugló 1–1, Sényő–BKV Előre 0–2, Tiszafüred–Jászberény 4–3, Karcag–Putnok 1–0

A Keleti csoport állása Forrás: adatbank.mlsz.hu

Következik: Tiszaújváros–FC Hatvan, augusztus 17., szerda, 17.30.

A  Békéscsaba II.–Eger SE  mérkőzés tudósítása itt tekinthető meg:

https://www.heol.hu/helyi-sport/2022/08/az-eger-se-megtorte-a-gol-es-pontcsendet-a-viharsarokban?fbclid=IwAR0XkmTWUiLiFOClLmlcEtPGa9XNB4ff-PNA3GSQIl7nN_AUZb4-nXj6uFk4

 

 

Címkék#NB III

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában