Labdarúgás

2022.08.28. 16:08

Búcsúmeccs után műtét vár a markazi csatárra

Ötvenedik születésnapján búcsúzott a nagypályás labdarúgástól a Markaz FC-ben több mint három évtizeden át futballozott Fehér Gyula.

B. Cs.

Fehér Gyulát (nyakában a kisfiával) a Markaz FC csapatának tagjai is köszöntötték

Forrás: Hatalyák Zoltán

Az 1972. augusztus 26-án született támadó játékos-pályafutása ezer szállal kötődik a mátraaljai klubhoz. A Magyar Labdarúgó-szövetség digitális nyilvántartása 2003 óta 417 mérkőzést és 137 gólt rögzít Fehér neve mellett, ám ettől jóval több alkalommal húzta magára a gárda szerelését a jubiláló focista, aki karrierje során végig hű maradt az egylethez, bármilyen osztályban is szerepelt a csapat. A kerek évforduló alkalmából rendezett barátságos mérkőzésen a házigazda, Gyuszi egykori játékostársaiból álló szeniorok az ünnepelt győri barátaiból álló gárdát látták vendégül. Az öt gólt hozott 2x30 perces összecsapáson a nap embere mindkét csapat színeiben szerepelt, igaz, csak óvatosan, mert napokon belül műtét vár rá. 

Fehér Gyula becses ajándékai közül az egyik legértékesebb a kapott mez
Forrás: Hatalyák Zoltán

– A sarokcsontommal van baj, ami igazából a hétköznapi életben nem jelentene gondot, de ha az öt éves fiammal leállok egy kicsit focizni, akkor ennek a hatását két hétig érzem. Ezt nagyon nem akarom a jövőben, emiatt kerül sor az operációra, hogy aztán remélhetőleg újra fájdalom nélkül rúghassam a labdát – mondta Fehér Gyula, aki a gyöngyösi városi kispályás bajnokságban érdekelt Szamba alakulatában is szeretné még táncoltatni a labdát.

Barátságos öregfiúk mérkőzésen:

MARKAZ FC–GYŐRI BARÁTI TÁRSASÁG 3–2 (2–1)
Markaz. V.: Varga László (Varga M., Titz P.).
Gól: Szabó Zs., Födő N., Paulenka R., ill. Borbély Zs., Erhardt Sz.

Címkék#öregfiúk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában