Labdarúgás

2022.08.16. 13:27

Egerben már játszhat a kazincbarcikai igazolás

Hétközi játéknappal folytatódik az NB III. Keleti csoportja, ahol a 4. fordulóban az egriek otthon, a hatvaniak idegenben szerepelnek.

B. Cs.

Kovács Dávid Szilveszter (balról) már pályára léphet

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

EGER SE (15.)–FÜZESGYARMATI SK (13.)

Eger, Szentmarjay stadion, szerda, 17.30. V.: Gál Péter (Czeglédi, Végh).

A két vereséggel nyitó Eger SE a békéscsabai tartalékok ellen javított idei mérlegén (3–0), ami nemcsak gyógyírt jelentett a sebekre, attól sokkal többet ért a gárdának. Noha sérülés miatt akadnak hiányzói a hazai gárdának (Orosz, Fényes), a Kazincbarcikáról igazolt Kovács Dávid Szilveszter már pályára léphet. Hogy kezdőként kap-e lehetőséget a 24 éves futballista vagy sem, az Szekeres Adrián vezetőedző döntésétől függ. A füzesgyarmatiek eddig ellenkező utat jártak be, mint aktuális ellenfelük, ugyanis a DEAC legyőzését (2–1) követően a BVSC otthonában (1–4), majd otthon a Hajdúszoboszlóval szemben is kikaptak (1–2).

Forrás: adatbank.mlsz.hu

FC TISZAÚJVÁROS (18.)–FC HATVAN (10.)

Tiszaújváros Sportcentrum, szerda, 17.30. V.: Valu Tibor (Benkő. Vilmányi).

Öt csapat nem szerzett még győzelmet az őszi idény eddig lejátsztott három mérkőzésén, ezek közé tartozik a Tiszaújváros is. A tavaly 5. helyen végzett gárda eddig egyetlen pontja két vereség után Kisvárdán született meg vasárnap (1–1). A hatvaniak az első két játéknapon veretlenek maradtak (–Hajdúszoboszló 1–1; –Eger SE 5–0), ám legutóbb hazai pályán kikaptak (2–4) a szintén újonc Pénzügyőrtől.

Forrás: adatbank.mlsz.hu
Címkék#bajnokság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában