Labdarúgás

2022.08.07. 20:56

Hatvani henger Eger után Létavértesen

Ahogy szerdán az NB III-ban, úgy vasárnap a Magyar Kupa 1. fordulójában is kiütötte aktuális házigazdáját az FC Hatvan csapata.

B. Cs.

Sármány Kristóf ezúttal is betalált a kapuba

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

LÉTAVÉRTES–FC HATVAN 0–5 (0–1)

Létavértes. V.: Vinter Béla Gábor (dr. Ambrus, Suszter).

LÉTAVÉRTES: Szkirkanics – Zurbó Cs. (Boldog, 46.), Tóth R. (Kolompár K., 46.), Zurbó B., Papp (Vida, 76.), Kontor (Vónya, 67.), Újvárosi, Kolompár J., Mázló, Szabó V., Szabó Zs. 

HATVAN: Sándor – Labát, Bárkányi, Karácsony, Mundi, Széchenyi (Varbai, 86.), Tajti (Szanku, 62.), Szabó B. (Panyi, 46.), Tarjáni, Dinka (Sármány, 62.), Török (Kitl, 62.).

Gól: Tajti (22.), Karácsony (47. – 11-esből), Sármány (65.), Szanku (84.), Kitl (89.).

Kiállítva: Kolompár (46.), ill. Mundi (43.).

A hatvaniak ott folytatták, ahol hétközben abbahagyták. A sárga-kékek szerdán Egerben rúgtak öt gólt és ezt sikerült megismételni a kupában is. A Hajdú-Bihar megyei I. osztályba idén feljutott létavértesiekkel szemben Mundi Zoltán kiállítását követően sem tört meg a lendület, a Zagyva-parti gárdának nem okozott gondot a továbbjutás kiharcolása.

Zoran Szpisljak: – A továbbjutás volt a fő célunk, amit a csapat teljesített. Kicsit nehezebben kezdtük a meccset, de ahogy telt az idő, egyre inkább felülemelkedtük az ellenfelünkön. A második félidőtől teljesen mi irányítottunk. Gratulálok a csapatnak! – mondta a hatvaniak edzője a klub honlapjának. 

Szombaton játszották:

https://www.heol.hu/helyi-sport/2022/08/az-eger-se-csapatat-a-golkiraly-lotte-tovabb-a-magyar-kupaban

A Mátraderecske meccséről itt írtunk:

https://www.heol.hu/helyi-sport/2022/08/a-matraderecske-megerositve-varja-a-vacot-a-magyar-kupa-orszagos-tablajan

 

 

Címkék#Magyar Kupa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában