Labdarúgás

2022.08.19. 10:05

Recsken futballoznak, Verpeléten fejlesztenek Rózsa Tivadarék

A Recsk Környéki Junior Torna Klub négy klub részvételével rendezi a 3. Sárosi István-emléktornát.

B. Cs.

A verpeléti gyerekek is pályára lépnek a recski rendezvényen

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Augusztus 20-án futballozással ünnepel a Recsk Környéki Junior Torna Klub. A Rózsa Tivadar vezette egylet vendégként a Poroszló, a Verpelét és a Budapesti Micro Club társaságában írta ki utánpótlás rendezvényét a recski műfüves pályára. A 7–16 éves korosztályhoz tartozó fiatalok 9 órától játszanak egymással a 3. Sárosi István-emléktornán.

A klubvezetőtől azt is megtudtuk, hogy verpeléti bázisukon – köszönhetően a szülői összefogásnak – nemcsak a élőfüves játékteret és környezetét tették rendbe, de jól halad az öltöző épület felújítása is.

– A tető szigetelése elkészült, a gázkonvektorokat kicseréltük, a világítás és a fűtés is megújult, már csak a zuhanyzó van hátra – mondta a saját erőforrásaiból is bőven áldozó edző és vezető, Rózsa Tivadar. – A fejlesztésben segítségünkre van az önkormányzat, de nagy köszönettel tartozunk a szülőknek. Utóbbiak a szombati tornán is bizonyosan kitesznek magukért, ugyanis 100 személyt látunk vendégül a már hagyományos tornánkon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában