Atlétika

2022.08.17. 11:17

Szeles nagyon akart, ami görcsössé tette

Szeles Bálint nem jutott az elődöntőbe 110 méteres gátfutásban a müncheni multisport Európa-bajnokság keretében zajló atlétikai Eb-n.

S. K.

Szeles Bálint (balról) többet várt magától

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az Egri Városi Sportiskola országos bajnoka remekül rajtolt és az utolsó méterekig jól tartotta magát, volt esélye, hogy az első négy között végezzen, ami továbbjutást jelentett volna. Végül szoros befutóban 13.97-tel hetedik lett, 13.63-es ezévi legjobbja a második helyet érte volna a futamban.
– Ennek a futásnak egy egyszerű továbbjutásnak kellett volna lennie, de nagyon akartam, kicsit görcsösen futottam. Szétrúgtam két gátat is, ha az utolsót nem rúgom meg, akkor jó lettem volna. Eléggé csalódott vagyok, de ilyen a sport – értékelt Szeles Bálint. 
A szám három magyar indulója közül Szűcs Valdó 13.73 másodperccel szerezte meg a negyedik helyet és így a továbbjutást, míg Eszes Dániel rossz rajt után futamában utolsó, nyolcadik lett 14.25 mp-cel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában