Kézilabda

2022.08.15. 17:42

Új néven szerepel az egri férfi kézilabda-csapat

Az SBS Kft. – amely 2011 óta a megyeszékhelyi férfi csapat stratégiai partnere – hátralép egyet, hogy átadja a helyét a QHB Projekt Kft.-nek.

Sike Károly

Szabó Péter (balról), a felnőttcsapatot működtető kft. első embere és Vereb Zsolt. Együtt a sikerekért

Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A 2022/23-as szezontól a kompolti székhelyű cég nevét viseli az NB I/B-s bajnokságban szereplő gárda. A QHB-Eger célja, hogy mielőbb visszatérjen a sportág elitjébe.

„Teret adunk az ötletnek” – jelzi a cég szlogenje, mi pedig nem vagyunk híján az értékteremtő elképzeléseknek – szerepel a bejelentés kapcsán a klub hivatalos honlapján. – A QHB Projekt Kft. a jelenlegi szerződés értelmében egy éven keresztül nyújt anyagi támogatást a felnőttcsapat versenyeztetésére. Az új szponzor érkezésével megerősödve, hittel és önbizalommal telve várjuk a szeptember 3-án esedékes bajnoki rajtot.
A QHB Projekt Kft. ügyvezető igazgatója, Vereb Zsolt elmondta: a cég egy startup vállalkozás, amely 30 éves múltú építőipari cégből történő kiválással két éve jött létre, ezért bizonyos értelemben nem számít teljesen új szereplőnek a hazai építőipari piacon.
– A cég fő profilja különböző rendeltetésű, nagyobb méretű építőipari projektek teljeskörű lebonyolítása a tervezéstől, a kivitelezés teljes menedzselésén keresztül, a projektek működésének hosszú távú támogatásáig – magyarázza Vereb Zsolt.

– A vállalkozás kiemelt figyelmet szentel a fenntarthatóságnak és a társadalmi felelősségvállalásnak. 

Nemcsak a QHB Projekt Kft. vezetése és munkatársai, hanem a cég legjelentősebb üzleti partnerei is elkötelezettek a sportélet támogatásában. Ezért kiváló lehetőségnek tartjuk az egri felnőtt kézilabda-csapat támogatását és hálásak vagyunk, hogy ezzel egy nagy múltú együttes névadó szponzorai lehetünk. Reméljük, hogy támogatásunkkal hozzá segíthetjük a QHB-Egert az első osztályba való vissza jutáshoz. Sok sikert kívánunk a kézilabdázóknak valamint izgalmas és sikerekben gazdag élményeket a szurkolóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában