Labdarúgás

2022.09.25. 13:53

A FC Hatvan csapata megmutatta az erejét a kis Loki otthonában

A sorban hat vereséggel érkező hatvaniak az utóbbi négy bajnokijukból hármat megnyert debreceniek otthonában szakították meg negatív sorozatukat az NB III. Keleti csoportjának 9. fordulójában.

B. Cs.

Sármány Kristóf (25) győztes góllal köszönt vissza előző csapatának

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

DVSC II.–FC HATVAN 1–2 (1–0)

Debrecen, DEAC pálya, 300 néző. V.: Németh Gergely (Gordos Á., Varga L.).
DVSC II.: Erdélyi – Szabó K., Füzfői (Ter-Mkrtchyan, 80.), Tordai, Sárosi, Zahuczky (Bökönyi, 54.), Takács B., Cibla (Sustyák, 80.), Fábián, Pinte, Batai (Rácz B., 54.). Vezetőedző: Máté Péter.
FC HATVAN: Cellár – Tarnóczi, Barthel, Bárkányi, Karácsony – Sipos (Szanku, 46.), Szabó R., Panyi, Fellner (Dinka, 46.) – Kitl (Mundi, 92.), Sármány (Labát, 90.). Vezetőedző: Zoran Szpisljak.
Gól: Tordai (30.), ill. Barthel (47.), Sármány (60.).
A HATVANI JÓK: Barthel, Szabó R., Dinka, Szanku, Kitl.
ZORAN SZPISLJAK: – Tudtunk, hogy milyen gárdával találkozunk, de az elejétől kezdve mi határoztuk meg a játékot és közelebb álltunk a gólszerzéshez. Igaz, ennek ellenére az első félidőben vezetést szereztek a hazaiak. A csapat azonban megmutatta az erejét, hat vereséget követően és egygólos hátrányból talpra állt a gárda a második félidőben. Kifejezetten nagy ritmusban futballoztunk, sok helyezetet kialakítva, és a gólok sem maradtak el. Ezért jöttünk, sikerült végrehajtani a feladatot, azt, amire készültünk.
KÖVETKEZIK: FC Hatvan–Vasas II., szeptember 28., szerda, 16.00.
 

Címkék#NB III

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában