Labdarúgás

2022.09.30. 16:16

A hatvaniak Diósgyőrben is megéreznék a siker ízét

Az NB III. Keleti csoportjának 11. fordulójában a hatvaniak Miskolcon tesznek kísérletet arra, hogy újra övék legyen a három pont.

B. Cs.

A Zagyva-parti gárda sorban a harmadik győzelmére készül

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

DIÓSGYŐRI VTK II. (16.)–FC HATVAN (15.)

Miskolc, DVTK Sporttelep, vasárnap, 15.00. V.: Nyekita Benjámin (Bőhm, Gordos Á.).

A DVSC II. otthonában elért győzelem (2–1), majd a Vasas II. csapatának hazai pályán történt felülmúlása (3–2) egyértelműen azt bizonyítja, hogy a hat meccsből álló vereségsorozatot követően lábra kapott a hatvani gárda. A négy napon belül gyűjtött hat pontnak köszönhetően az aktuális vendéglátóját is megelőzte a sárga-kék alakulat, ahol az idény közbeni edzőváltás (Zsivóczky-Pandel Gyula helyét Vincze Richárd vette át) a Tiszaújváros ellen sikert eredményezett, szerdán azonban Kisvárdán újra kikaptak a besenyőtelki Vincze Dánielt és az egri Balázs Patrikot is soraiban tudó diósgyőri fiatalok (0–2). 

A játéknap programja
Forrás: adatbank.mlsz.hu

Mivel Zoran Szpisljak futballistái ráéreztek a siker ízére, aligha akarják ezt maguktól elengedni. A győzelem receptje adott, már „csak” a 90 perc alatti munkát kell beletenni a meccsbe.

A Keleti csoport állása 
Forrás: adatbank.mlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában