Fekvenyomás

2022.09.27. 09:04

Aldebrő Európa-bajnoka elérte az elit szintet, de itt nem áll meg

Ami a soroksári Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupán nem sikerült Vörös Balázsnak, azt a GPC világbajnokságon pótolná az egri S-Power Gym edzőteremben készülő fiatal.

B. Cs.

Vörös Balázs jól érzi magát a dobogó tetején

Forrás: beküldött fotó

– Sajnos vállsérülés gátolta a még jobb teljesítményt, emiatt a harmadik fogást kihagytam. Így 205 kilogrammos második nyomással zártam a 195-ös első után – mondta Vörös Balázs.

A június végén Kiskunfélegyházán rendezett AWPC/WPC Európa-bajnokság RAW fekvenyomásban aranyérmes versenyzője ezúttal is megnyerte az ifjúságiak –125 kilós súlycsoportját, ahogy korosztályában is a legjobbnak számított. Mindez magával hozta, hogy elérte az elit szintet. 

– Ennek örülök, és ami most nem sikerült, azt igyekszek bepótolni a GPC vb-n – tette hozzá a versenyző, aki Soroksáron Kristóf Sándor és Mata Ferenc segítségéért lehetett hálás. 
A világbajnokságot október 17-től a szlovákiai Nagyszombatban (Trnava) rendezik, ahová az aldebrői fiatalt várhatóan ugyancsak elkísérik szülei, ahogy a ProteinPlaza.hu támogatására is számíthat.

 

 

Címkék#erősport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában