Labdarúgás

2022.09.27. 16:54

Az Eger SE korábbi kapusának rúghat gólt, az FC Hatvan sorozatot törne

Az NB III. Keleti csoportjának 10. fordulója hétközi játéknapként két hazai mérkőzést tartogat megyénkbeli csapatainknak.

B. Cs.

A Vasas fiataljai (játékosuk fehérben) Egerben 1–1-es döntetlen értek el

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

EGER SE (15.)–KARCAGi SE (10.)

Eger, Szentmarjay stadion, szerda, 16.00. V.: Tóth Tamás (Vrboszki, Kató).
Három vereség után vasárnap a Hajdúszoboszlót 6–1-re verte az újonc karcagi gárda, kapujában a tavasszal még Egerben védett Fedinisinec Eduárddal. Ez idő alatt az egriek Sényőn 1–0-ra kaptak ki, így nem sikerült az új vezetőedző, a Szekeres Adrián helyére érkezett Céró Bálint bemutatkozása. A javításra azonban máris itt a lehetőség, és amennyiben hazai siker születik, Bogdanovics Igor gárdáját pontszámban beéri az ESE. Ősszel eddig a négy hazai meccsen négy pontot gyűjtöttek a megyeszékhelyiek.

A játéknap teljes programja
Forrás: adatbank.mlsz.hu

FC HATVAN (18.)–VASAS FC II. (13.)

Hatvan, Népkerti Sporttelep, szerda, 16.00. V.: Sándor Csaba (Pogonyi, Ancsin).
A DVSC II. otthonában vasárnap elért 2–1-es hatvani győzelem remélhetőleg olyan gátat szakított át a Zagyva-partiaknál, ami eddig akadályként magasodott Zoran Szpisljak együttese előtt. A sorban hat kudarc után átélt siker önbizalommal töltheti el a házigazdákat és erre nagy szükség lesz, mert az angyalföldi fiatalok az utóbbi időben elkapták azt a bizonyos fonalat. A piros-kékek öt egymást követő mérkőzésükön háromszor győztek, két alkalommal pedig döntetlent értek el. Ezt a szériát törheti meg az FC Hatvan, ha legalább azt a teljesítményt nyújtja a gárda, mint tette azt a kis Loki otthonában. A hazai mérleg öt mérkőzésen szerzett szerény egy pont után javulhat. 

A Keleti csoport állása
Forrás: adatbank.mlsz.hu

 

Címkék#NB III

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában