Labdarúgás

2022.09.24. 16:10

Besenyei dicsérte Szalait, Montvai Fiola-mezéről is szólt a válogatott sikere kapcsán

Gólgyáros játékos-edzők mondták el gondolataikat a német-magyar válogatott NL-meccsről (0–1) és Szalai Ádám győzelmet érő parádés találatáról.

B. Cs.

Szalai Ádám (9) és társai így köszöntötték a nézőket a győztes lipcsei mérkőzés után

Forrás: Illyés Tibor/MTI

– Mennyire lepte meg a válogatott teljesítménye és mit szól Szalai góljához? – hangzott a kérdés. Íme a válaszok.
Besenyei Ferenc, a Hevestherm-Hevesi LSC játékos-edzője: – A válogatott teljesítménye nem lepett meg, bíztam benne, hogy újra kiélezett meccset tudunk játszani egy top csapat ellen. Az eredmény viszont már a legszebb álmaimat is felülmúlta. Óriási siker, amelynek értékét emeli, hogy tétmérkőzésen történt. Szalai gólja fantasztikus helyzetfelismerés és kivitelezés eredménye. Nagyon megérdemelte a gólt, óriási vezére volt most is a csapatnak, mind a pályán, mind a játéktéren kívül.
Montvai Tibor, korábbi NB I-es labdarúgó, a Egerszalók SE játékos-edzője: – Meglepett, hogy nyertünk, de a szervezettség és a csapategység nem. Sikerült kibekkelnünk az eredményt és a szerencse is mellénk állt. Nagy gratuláció a fiúknak! Külön öröm számomra, hogy pár napja kaptam egy Fiola feliratú székesfehérvári mezt. Büszke vagyok Attilára, és arra, hogy a csapattársa lehettem egy ilyen nagyszerű játékosnak. Szalai megérdemelte a gólt és a győzelmet, nem akármilyen búcsú ez a részéről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában