Labdarúgás

2022.09.28. 19:27

Eger SE: győzelem a frissítés eredménye

Ami nem sikerült vasárnap Sényőn, az összejött az egrieknek az NB III. Keleti csoportjának 10. fordulójában.

Bódi Csaba

Az egriek javítottak a Sényő elleni vereséget követően

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

EGER SE–KARCAG 2–0 (1–0)

Eger, Szentmarjay stadion, 80 néző. V.: Tóth Tamás (Vrbovszki, Kató).
EGER: Szalay – Dobler (Rébék, 67.), Papp, Juhász G., Orosz (Farkas G. L., 46.) – Nagy G. (Jónyer, 46.), Kispál (Berki, 78.), Hegedűs D., Kovács D., Bánik (Révész, 67.) – Simon A. Vezetőedző: Céró Bálint.
KARCAG: Fedinisinec – Tóth M., Virág, Misák, Éles – Tóth G. 71., Gyönyörű (Hussein, 59.), Pap Zs. (Kuti, 71.), Marucsák (Ballók, 77.), Juhász M. – Nagy N. (Szabó L., 59.). Vezetőedző: Bogdanovics Igor.
GÓL: Simon A. (6.), Farkas G. L. (61.).
JÓK: Szalay, Papp, Hegedűs D., Kovács D., ill. Fedinisinec, Virág.

CÉRÓ BÁLINT: – Három napunk volt felkészülni a Karcag elleni mérkőzésre. Próbáltunk frissíteni, próbáltunk az ellenfél erősségeire és gyengeségeire kitalálni egy-két dolgot. Úgy érzem, hogy ez sikerült, és ez alapján megérdemelt győzelmet arattunk. Akadtak a mérkőzésnek fordulópontjai, amelyeknél a szerencse is mellettünk állt, nem úgy, mint a sényői vereség alkalmával.

BOGDANOVICS IGOR: – Csalódott vagyok, mert a hétvégi mérkőzésen brillírozott a csapat és nagy különbségű győzelmet arattunk, most azonban nem tudtunk azt a teljesítményt megismételni. Ez a mérkőzés nem úgy alakult, ahogy terveztük, noha sok információt kaptunk az egriektől és elvileg felkészültünk a házigazdákból. A meccset azonban egyéni hibák döntötték el, de ezzel nem akarom a házigazdák érdemeit csökkenteni. Nálunk az akarat és a hozzáállás nem volt olyan, mint amit kértem a fiúktól. Ez volt a perdöntő momentum. Gratulálok az ellenfélnek!

KÖVETKEZIK: BKV Előre–Eger SE, október 2., vasárnap, 15.00.

 

Címkék#NB III

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában