Labdarúgás

2022.09.30. 19:45

Egerszalókon megszakadt a Gyöngyösi AK eddigi sorozata

Három győzelem után a gyöngyösieknek be kell érniük a döntetlennel a megyei I. osztályú bajnokság 6. fordulójának péntek esti mérkőzésén.

Heol Sport

Busai Barna (jobbra) és társai a 79. percig futottak az eredmény után

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

EGERSZALÓK–GYÖNYÖSI AK 1–1 (0–1)

Egerszalók, 100 néző. V.: Németh Szabolcs (Csathó, Várallyay).

EGERSZALÓK: Farkas D. – Nagy G. S. (Nagy P., 65.), Kvetkó, Busai, Halász, Danó (Jónás, 33.), Ficzere, Gallik, Hímer (Hangácsi, 73.), Szöllősi, Neumann. Játékos-edző: Montvai Tibor.  
GYAK: Tóth B. – Oravecz, Forgó, Czinkóczi, Szilágyi N. (Vernyik, 73.), Nagy Gy. B., Tóth L. (Szabó T., 67.), Márkus, Szabó V., Szentannai, Lekli (Béla, 73.). Edző: Majzik Zoltán.

GÓL: Busai (79.), ill. Márkus (18.).
JÓK: Farkas D., Gallik, Busai, Ficzere, ill. Szilágyi N., Szentannai.
MONTVAI TIBOR: –  Az első félidőben nem néztünk ki jól a másodikban viszont kitettük a szívünket, lelkünket a pályára. Mindkét oldalon jó kapusteljesítményeket láthattunk, a helyzetek alapján reális az 1–1. 
MAJZIK ZOLTÁNMivel az első félidőben nem tudtuk lezárni a mérkőzést – pedig többször megtehettük volna –, a nagyon lelkes és agresszív hazai csapat egy rögzített játékhelyzet után szerzett góllal otthon tartott egy pontot. 

A bajnokság állása
Forrás: adatbank.mlsz.hu 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában