Technikai sport

2022.10.25. 15:33

A felsőtárkányi pályán is remekelt Farkas Dominik

Az összesített pontverseny első helyéről várja az országos bajnokság utolsó futamát Farkas Dominik. A Yosku Racing Team quad versenyzője a 6 évesek mezőnyében teljesít kimagaslóan.

S. K.

Farkas Balázs utat mutat fiának, Dominiknak

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A felsőtárkányi Blues Hill Parkban gondosan előkészített pálya várta a Magyar Nemzeti Quad-Track és Short-Track Quad Bajnokság mezőnyét. Az ovál és az autocross pálya egyaránt kihívást jelentett a résztvevőknek, akik látványos küzdelemben döntöttek a helyezésekről.
Farkas Dominik kiváló versenyzéssel került a figyelem fókuszába: a felsőtárkányi quadozó short-trackben első, quad-trackban másodikként zárt, aminek köszönhetően mindkét sorozatban versenyben van a magyar bajnoki címért.

– Dominik az idei évben kapcsolódott be az országos bajnokság küzdelmeibe, s bátran kijelenthetem teljesen rabul ejtette ez a sportág – magyarázza Dominik édesapja, Farkas Balázs. – Rendkívüli alázattal versenyzik, az eddigi fordulók során rendre a kategóriája egyik legjobbjának számított. Számos első hely áll már a neve mellett.

 Az országos bajnokság utolsó fordulóját november 12-én Nyírturán rendezik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában