Kézilabda

2022.10.01. 22:32

Az Eszterházy SC nem fázott meg a komáromi vendégségben

Ötödik bajnoki mérkőzésén ötödik győzelmét aratta az Eszterházy SC csapata. Az egri hölgyek hétfőn hazai pályán játsszák újabb tétmeccsüket.

Fenyves Balázs

Zsadányi Sándor edző üzenetei eljutottak a hallgatósághoz

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A női NB I/B 29. fordulójából előrehozott mérkőzésén:

KOMÁROMI VSE–ESZTERHÁZY SC 26–27 (14–14)

Tatabánya, Földi Imre Sportcsarnok, 50 néző. V.: Ignéczi, Pánczél-Héjjas.

ESZTERHÁZY SC: Nagy É. – Bernát, Tóth A. 8, Alaxai 3, Szeberényi 5 (3), Bató 3, Szondi. Cserék: Kozma (kapus), Kiser 2, Tóth G., Pankotai 2, Varjú 3, Szecsődi, Zákányi 1. Edző: Zsadányi Sándor.
AZ EREDMÉNY ALAKULÁSA. 6. perc: 2–1, 12. p.: 3–6, 18. p.: 4–9, 24. p.: 9–12, 36. p.: 16–18, 42. p.: 19–20, 48. p.: 22–22, 54. p.: 24–23.
KIÁLLÍTÁSOK: 12, ill. 10 perc.
HÉTMÉTERESEK: 8/5, ill. 6/3. 

A pályaválasztó Komáromi VSE teremproblémái miatt rendezte a tatabányai Földi Imre Sportcsarnokban a mérkőzést. A létesítményben a fűtött öltözők és a folyosó után a küzdő-, és a nézőtér meglehetősen hidegen várta a csapatokat.  Az összcsapás érdekesen indult, az első egri akciónál ugyanis két sérülés láthatott a csekély számú publikum. Az első Tóth Abigél rettentő erős lövésénél történt, amikor a védő Tarjányi Szilvia körülbelül tíz centiméterről nézett bele a labdába, a másik esemény azonban sokkal fájóbb, lévén, hogy Szondi Zsófia bokája fordult ki egy rossz mozdulatnál. A folytatás illetően a hajrá hozott újra elképesztően izgalmas csatát, ahol a végeredmény ismét kedvezően alakult, mert egygólos különbséggel győztek az egyetemisták, akik ezzel megerősítették listavezető helyüket. 
ZSADÁNYI SÁNDOR: – Magunknak nehezítettük meg a mérkőzést. Taktikai szempontból jól kézilabdáztunk, de elöl sok buta hibát vétettünk, ami a kimaradt ziccerekben és hétméteresekben mutatkozott meg. Az viszont pozitív, hogy a harmadik ilyen nehéz végjátékot is meg tudtuk nyerni. Remélem, ebből sokat profitálhat még a csapat a későbbiekben. Gratulálok a lányoknak!
KÖVETKEZIK: Magyar Kupa, 1. forduló, Eszterházy SC–Szent István SE, október 3., hétfő, 17.30

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában