Sport

2022.10.27. 16:04

Borics Ádám, a siroki Kölyök nehezen viseli a lábadozást, bicegni már tud

Lassan két hete, hogy átesett élete első műtétjén a siroki ketrecharcos és bevallja, elég nehezen viseli az "átlagos" életet.

HEOL

– Az egészben az a legrosszabb, hogy “elvették” tőlem azt amit a legjobban szeretek a sportolást a bunyót. Sajnos bármennyire szeretném, ezt nem tudom sietetni és nem is szabad, hogy újra kesztyűt húzzak, talán 3 hónap múlva kezdhetek el nagyon óvatosan boxolni - kezdi Borics Ádám Facebook oldalán. 

Kiemelte: rettentő furcsa, amikor reggel felkel és rájön, hogy nincs dolga, nem azon jár az esze, hogy időben egyen, hogy a reggeli edzésre már felszívódjon az üzemanyag. Mint írja, az utóbbi pár évben sokszor eszébe jutott, hogy kipróbálná milyen egy átlagos élet. Azt veszi észre, hogy sokkal lassabban telik az idő, de most ezen is keresztül kell mennie. 

– Rossz látni, hogy Pitbullnak már például le is van kötve a következő mérkőzése, Japánban, nagy álmom lett volna, hogy egyszer Japánba bunyózzak. Tudom, ha nyertem volna akkor is ugyanezen az úton lennék, már tudtuk előre, hogy műtétre lesz szükségem. De ez van, most próbálok más dolgokra koncentrálni és fejlődni az élet más területein, keresem az apró örömöket. Több videóval jövök nektek az biztos, szóval érdemes a YT csatornámra feliratkozni. Napról napra látni a javulást a lábamon. Tegnapi nap bekapcsoltak a lábizmaim, ami nagyon korainak számít, a térdkalácsomat is egész szépen lehet már látni, tehát a gyulladás nagyon gyors ütemben múlik el. A legnehezebb az egészben, hogy most azzal nem tudom gyorsítani a folyamatot, hogy keményen ”edzek” - osztotta meg gondolatait a ketrecharcos a közösségi oldalán.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában