Verseny

2022.10.12. 21:23

Két arany a szilvásváradi voltizscsapatnak

Az országos bajnokságon is indultak a megyei lovastornászok

T. B.

A szilvásváradi lovastornász korábbi versenyen

Forrás: Tóth Balázs/Heves Megyei Hírlap

A múlt hét végén a Nemzeti Lovardában rendezték a Lovastorna Országos Bajnokságot, amelyen a szövetség beszámolója szerint 13 egyesület közel száz lovastornásza vett részt. Az első napi utánpótlás verseny 2-es korcsoportjában szilvásváradi siker született Turai Róza révén. Az idősebbeknél, az U1-ben Vincze Liána az ötödik helyen zárt, a többi szilvásváradi versenyző, Kecskés Alexa, Molnár Beatrix, Balogh luca Zselyke a 8–10. helyezéseket szerezték meg. 

A csapatoknál C kategóriában két egyesület nevezett a megméretésre, s a Szilvásváradi LSKE térhetett haza az aranyéremmel, 5,615 ponttal. A minősülő csapat tagja volt Perge Flóra, Csoma Réka, Antal Bernadett, Lassán Dóra, Vincze Liána, Turai Róza. A gárda edzője Farkasné Kovács Ilona, a lovuk pedig a hatéves Indigó (Incitato XVII-4) volt. 

Az Országos Bajnokságon a juniorok J2-es korosztályában voltak érdekeltek a szilvásváradi lányok. A kötelező feladatból és a kűrből álló versenyben Antal Bernadett, Lassán Dóra és Perge Flóra az ötödik, hatodik és hetedik helyen végeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában