Küzdősport

2022.10.03. 08:30

A siroki Kölyök, Borics Ádám mindenkitől bocsánatot kér

A magyar harcos őszinte Facebook-bejegyzésben fejtette ki véleményét a vereségről.

HEOL

Forrás: Borics Ádám/Facebook

Portálunkon is beszámoltunk róla, Borics Ádám első magyarként vb-címmeccsen küzdhetett az amerikai Bellator égisze alatt. A pehelysúlyú magyar MMA-harcos elnézést kért szurkolóitól, miután kikapott Patrício „Pitbull” Freirétől.

A magyar sportoló a vereség után saját Facebook-oldalán fejtette ki véleményét a meccsről, és kért elnézést a szurkolóktól:

– Először is szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől. Nagyon szerettem volna megnyerni ezt a címet Magyarországnak, bármi áron! Ez volt életem legnehezebb edzőtábora, hisz nagyon sok nehézségen mentem át, majd erről egy kicsit később, nem akarok magyarázkodni. Pitbull jobb volt ma este! – kezdte a siroki Kölyök.

– Gratulálok Pitbullnak, bemutatta a védekezés magasiskoláját,  nem indított semmit első szándékból. Van, amit lehet túlerőltettem, de a cím és az öv mellett a közönséget is meg akartam nyerni és n em gondoltam, hogy két sikertelen kísérlet után számít még a harmadikra is. Úgy gondolom, az erőnlétem jobb volt, de ez most nem volt elég a győzelemhez. Gratulálok Pitbullnak, bemutatta a védekezés magasiskoláját, nem indított semmit első szándékból. Van, amit lehet túlerőltettem, de a cím és az öv mellett a közönséget is meg akartam nyerni és nem gondoltam, hogy két sikertelen kísérlet után számít még a harmadikra is. Úgy gondolom, az erőnlétem jobb volt, de ez most nem volt elég a győzelemhez. Pszichésen most nagyon kivagyok, mert úgy érzem, meg lehetett volna. Bizonyítani szerettem volna szűkebb környezetem mellett mindenkinek, aki kedveli a küzdősportot. Köszönöm a biztatást, a szurkolást! Mindenkinek, aki velem volt! Csalódottságomon és szerzett sérülésemen szeretnék mielőbb túljutni és szeretnék mielőbb bizonyítani. Önmagamnak, edzőimnek, partereimnek, barátaimnak, szurkolóimnak, kritikusaimnak, ellenfeleimnek, a Bellatornak, a küzdősportnak, mindenkinek – olvasható Borics Ádám őszinte Facebook bejegyzésében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában