Kispályás foci

2022.11.09. 19:29

Az egerszalóki Hangácsi és fia csapata veretlenül szerzett bajnoki címet

Szerda este pótolt mérkőzését is megnyerte az egri öregfiúk bajnokságban a Hangácsi és fia gárdája, így az egerszalókiak majdnem százszálalékos mérleggel szerezték meg a 2022-es kiírás aranyérmét.

B. Cs.

A veretlenül egri bajnok Hangácsi és fia csapata

Forrás: Beküldött fotó

Az már az idei utolsó összecsapás előtt jóval korábban eldőlt, hogy Menyhárt Tamáséktól nem akad jobb az idén. A szalóki legénység számára az idényzárón az jelentette a tétet, hogy sikerül-e megőrizni a a 19 fordulón át tartó veretlenséget. Tekintve, hogy a harmadik helyen álló Egri Fém alakulata volt az ellenfél, nem mehettek biztosra Hangácsi Csabáék. 

A meccs közben aztán gyorsan kirajzolódtak az erőviszonyok, a vége pedig 7–3-as sikert hozott az éllovasnak, így  19 győzelemmel és egy döntetlennel, 98–28-as gólkülönbséggel szerzett bajnoki címet az egri kispályás bajnokság öregfiúk mezőnyében a Hangácsi és fia csapata. 

Az egyetlen remit (1–1) az ezüstérmes Silver Boys ellen könyvelhették el Montvai Tibor és társai. A Kemping Sporttelepen rendezett bajnokavatót megtisztelte jelenlétével Egerszalók polgármestere is. Varga István nemcsak eredményes, de kiváló közösséget alkotó baráti társaság sikeréhez gratulálhatott.

A bajnokcsapat tagjai – Prokaj Gábor, Takács Róbert, Hangácsi Csaba, Nagy Gábor Sándor, Smuczer Szabolcs, Bata János, Dancs Szabolcs, Montvai Tibor, Árvai Péter, Menyhárt Tamás, Grassi Uhria, Kósa Kolos

 

 

Címkék#öregfiúk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában