Labdarúgás

2022.11.06. 16:02

Egerben Kovács Dávid nagy meccse volt a Hajdúszoboszló elleni

Kétgólos győzelmet arattak hazai pályán az egriek hajdúsági ellenfelükkel szemben az NB III. Keleti csoportjának 16. fordulójában.

Bódi Csaba

Kovács Dávid (elöl) számított a meccs legjobbjának

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

EGER SE–HAJDÚSZOBOSZLÓ 2–0 (2–0)

Eger, Szentmarjay stadion, 110 néző. V.: Takács Ákos (Skover, Sztányi).

EGER: Szalay – Burger, Papp, Fényes (Juhász G., 46.) – Rébék (Dobler, 46.), Kispál, Farkas G., Hadnagy (Hegedűs D., 67.), Jónyer (Berki, 77.) – Kovács D. (Gáspár, 88.), Simon. Vezetőedző: Céró Bálint.
HAJDÚSZOBOSZLÓ: Mészáros D. – Vincze, Kónya (Magyar, 75.), Nagy R. K. (Mészáros N., 46.) – Czene (Karika, 65.), Lukács Zs. (Lénárt, 83.), Constantinescu, Fenyőfalvi, Sütő – Barna, Karacs (Drobina, 46.). Vezetőedző: Szűcs János.

Keretbe foglalta az első félidőt az egri együttes a gólokat illetően. A főszerepet mindkét esetben Kovács Dávid játszotta, aki nem sokkal a kezdés után 11-est harcolt ki (ezt Simon Attila értékesítette), majd a szünet előtt egy perccel – minden túlzás nélkül – parádés találatot ragasztott a bal felső sarokba. A köztes idő történéseit feledje jótékony homály, annál is inkább, mert hazai részről ez meglehetősen kevés pozitívumot hozott. A fordulást követően itt is, ott is jöttek a cserék, ám gólból több már nem született. Ezt az egriek egyáltalán nem bánták, ugyanis ezzel sikerült megszerezni szezonbeli hatodik győzelmüket, ami a pontokon túl lélektanilag is sokat számított.

GÓL: Simon A. (3. – 11-esből), Kovács D. (45.).
JÓK: Kovács D., Papp, Kispál, Szalay, ill. Constantinescu, Fenyőfalvi.

CÉRÓ BÁLINT: – Nagyon jól szervezett, fizikálisan erős, több, NB I.-es múlttal rendelkező játékost felvonultató csapatot sikerült legyőznünk. Az elmúlt három mérkőzés megmutatta azt, hogy milyen egri csapatot szeretnénk látni. Védekezésben stabilak voltunk, bár ma egy párszor sikerült mögénk kerülnie az ellenfélnek, aminek nem örültem, de megúsztuk kapott gól nélkül. Eközben mi lélektanilaga jó pillanatokban rúgtuk a gólokat. 
KÖVETKEZIK: Putnok–Eger SE, november 13., vasárnap, 13.00.

Fotós: Bódi Csaba

 

Címkék#NB III

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában