Labdarúgás

2022.12.17. 23:10

A Füzesabonyi SC legendái 25 éves jubileumot ünnepeltek

Az 1996/97. évi NB III. Mátra-csoportjában bronzérmet szerzett Füzesabonyi SC csapatának tagjai minden év decemberében összejönnek baráti találkozóra.

B. Cs.

Az FSC '97 csapata napjainkban

Forrás: Beküldött fotó

Az idei, immár 25 éves jubileumra tortát is készítettek a ma már öregfiúk labdarúgók, akik a FSC klubhelyiségében üdvözölték egymást. A hajdani csapatból Gál István, Nagy Péter, Ágó Ferenc, Szabó László, Varga László, Ferencz Zoltán, Póka Tamás, Bocsi Zoltán, Baranyai Attila, Novák Zoltán, Novák Tamás, Ragó Bence, Csóka Péter, Tamasi Sándor és Sima Tibor idézte fel a daliás időket.

Az FSC '97 csapata 25 évvel ezelőtt
Forrás: Beküldött fotó

Az edzőként Varga Zoltán irányította FSC története legnagyobb sikerét érte el a '97-es harmadik helyezéssel, amikor az NB III. Mátra-csoportjában az első Dunakeszi VSE (70) és a második Rákospalotai EAC (64) mögött 61 ponttal zárt dobogósként az együttes. 

Az átszervezés miatt ez az NB II.-be jutást jelentette a gárdának, de az egyesület vezetése anyagi okok miatt nem vállalta a fentebb lépést. A szombati megjelenést azonban a részvevők ugyanúgy kötelező érvényűnek tekintették, ahogy ezt az eddigiek során mindig.

A hajdani sikerek titkát aligha kell tovább magyarázni...

 

 

Címkék#öregfiúk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában