Labdarúgás

2022.12.04. 18:42

Az Eger SE 64 percig tartotta az előnyét

Az NB III. Keleti csoportjának 20., tavaszról előrehozott fordulójában nem bírt egymással az egri gárda és kisvárdai vendége.

Bódi Csaba

Jónyer Kristóf (piros-kékben) szezonbeli hatodik bajnoki gólja gy pontot ért az egrieknek

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

EGER SE–KISVÁRDA II. 1–1 (1–0)
Eger, Szentmarjay stadion, 80 néző. V.: Nagy Norbert (Balla, Elek).
EGER: Szalay – Burger, Fényes, Papp, Seres (Hadnagy, 66.) – Juhász G. (Dobler, 85.), Farkas G., Hegedűs, Jónyer – Kovács D. (Berki, 92.), Simon A. Vezetőedző: Céró Bálint.
KISVÁRDA: Odincov – Czérna (Szirota, 86.), Králik P., Rubus, Sikorszki – Szőr, N. Ponomarenko (Kirjuhin, 68.) – Honcsar, Nagy M. K., Heles (Puporka, 58.) – Ilievszki. Vezetőedző: Gerliczki Máté.
GÓL: Jónyer (8.), ill. Szőr (72.).

CÉRÓ BÁLINT: – Nagyon küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, ahol fizikálisan mindkét csapat mindent kiadott magából. Büszke vagyok a csapatomra, mert a játékosok mindent megtettek a győzelemért, és sokáig vezettünk egy jó csapat ellen. A Kisvárda sokat tett az egy pontért, úgy gondolom, igazságos pontosztozkodás született.

GERLICZKI MÁTÉ: – Sajnálom a fiúkat, mert az első perctől kezdve az utolsóig becsülettel küzdöttek a győzelem elérése érdekében. Nagy nehezen megszereztünk egy pontot, és nyilván ez is valami, de ezen a mérkőzésen győzelmet érdemeltünk volna. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában