Kézilabda

2022.12.09. 12:18

Az egriek egész éves munkája dőlhet dugába, ha...

Majd' egy hónap után játszik ismét hazai bajnoki mérkőzést a QHB-Eger együttese, amely szombaton 18 órától a OTP Bank-Pick Szeged U21-es gárdáját fogadja.

S. K.

Az egri Schekk Andrásékra (szemből) kötelező feladat vár

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírap

A férfi NB I/B 14. fordulója:

QHB-EGER–OTP BANK-PICK SZEGED U21
Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok, szombat, 18.00. V.: Rontó Á., Szanyi P.
A nagy rivális PLER-Budapest vendégeként kiharcolt döntetlennel (30–30) továbbra is a tabella élén a QHB-Eger, s az év hátralévő részének legfőbb feladata, hogy ezt a pozíciót meg is tartsa a csapat a februári folytatásra. A 2022-es esztendő két hazai mérkőzéssel zárul, mindkét alkalommal papíron gyengébb együttes érkezik a Kemény Ferenc Sportcsarnokba. A szegediek után egy héttel a sereghajtó Ajkát fogadják Marczika Barnabásék.

Az OTP Bank-Pick Szeged U21-es gárdája a középmezőny meghatározó tagja. Pontjai nagy részét hazai pályán szerezte a Tisza-parti együttes, amely hat idegenbeli mérkőzéséből négyet elveszített.

– A hátralévő két mérkőzésen már az a legfontosabb, hogy kellően koncentrált maradjon a csapat, mert az egész éves munkánkat dőlhet dugába, ha pontokat veszítünk. Rövidebb edzésekkel igyekszem frissen tartani a csapatot, nagyon fontos, hogy kitartson a lendület – jelentette ki csapatunk vezetőedzője, Tóth Edmond. 
A mieinknél mindenki egészséges, így a legerősebbnek vélt csapatot küldheti pályára a szakvezetés. 

 

Címkék#QHB-Eger

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában