Kreatív

2022.12.30. 19:41

Darth Vadernél magasabb játékos is van az egri vízilabdásoknál

Egészen egyedülálló, kreatív ötlettel állt elő hivatalos honlapján az Egri Vízilabda Klub.

HEOL

Forrás: EVK

Mint ahogy azt az m4sport.hu kiszúrta, a játékosok magassága egy mögöttük feltüntetett skálának köszönhetően helyezhető kontextusba, de a szerkesztők tovább segítették a pontos megállapítást: a skála mellett egyes Star Wars-karaktereket is bejelöltek, mekkorák a játékosokhoz képest.

Forrás: EVK

A Csillagok Háborúja segítségével életre hívott viszonyítási alapok: bébi Yoda, Yoda mester, R2D2, R2D2 sámlin (!), Leia Organa, Darth Vader és Chewbacca. Első négynél egyébként a férfi és a női csapat valamennyi tagja magasabb, így a jelenlétük teljesen felesleges. Azt azért ki lehet következtetni, hogy R2D2 nagyjából harminccentis sámlin áll, hiszen magában 120 cm, a segédeszközzel pedig nyaldossa a 150-et. A női csapat átlagban Leia-magasságú, míg a férfi inkább Darth Vaderhez hasonlítható.

Forrás: EVK
Forrás: EVK

Darth Vader hivatalos magassága 6 láb 8 inch az egri keretből jelenleg Krémer Balázs magasabb nála. Az abszolút győztes Csubakka, aki a wookie-k között átlagosnak számít a maga 221 centijével.

Forrás: EVK

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában