Vízilabda

2022.12.06. 15:43

Helyrebillent az egri nők lelki világa

Három nap múlva a legrangosabb európai kupasorozatban bizonyíthatnak az egri lányok.

S. K.

Szellák Csenge gólerősen vízilabdázott

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A női OB I. 7. fordulójában:

TIGRA-ZF-EGER–UNI-GYŐR GYVSE 19–7 (4–1, 5–4, 5–0, 5–2)
Eger, Bitskey Aladár Uszoda. V.: Kovács S., Németh A.
EGER: Dulic – Jancsó 2, Borsi 4, Katona Zs., Czigány  D. 2, Kékesi B., Szellák Cs. 8. Csere: Molnár D., Párkányi 1, Bódi F. 2, Weston, Szilágyi Sz. Edző: dr. Sike József
GYŐR: Toma – Rádli R., Vaszari 3, Török D., Huszti V. 1, Huszti D. 1, Kurucz K. 1. Csere: Horváth A. (kapus), Hateier, Gálicz 1, Horváth D., Kiss A., Szedlák, Dróth. Edző: Vogel Zsolt
GÓL–EMBERELŐNYBŐL: 9/6, ill. 5/4.
ÖTMÉTERESBŐL: 2/2, ill. –.
KIPONTOZÓDOTT: Szedlák a 21. percben.
DR. SIKE JÓZSEF: – Köszönjük a Győrnek, hogy felcserélhettük a pályaválasztó jogot. Nem volt ekkora különbség a két csapat között. Nekünk ez a mérkőzés arra volt jó, hogy egy kicsit helyre billentse a lelki világunkat az egymás után elszenvedett három vereség után.
VOGEL ZSOLT: – Az első két negyeddel elégedett lehetek, majd az Eger nagyobb sebességbe kapcsolt, s ekkor már nem tudtunk tartani a lépést. Ha a mérkőzés előtt valaki azt mondja, hogy hét gólt lövünk, elfogadtam volna. A kapott gólokról inkább nem beszélnék.
KÖVETKEZIK: Bajnokok Ligája csoportkör, Eger, Bitskey uszoda, december 9–11.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában