Kézilabda

2022.12.02. 11:24

Papíron nem a Gyöngyös az esélyes, de...

Csurgón folytatja bajnoki szereplését a HE-DO B. Braun Gyöngyös férficsapata, amely három győztes mérkőzéssel a háta mögött vág neki a több mint 600 kilométeres túrának.

S. K.

Schäffer Zsolt (a labdával) szerint nehéz lesz áttörni a csurgóiak védelmét

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A férfi NB I. 11. fordulója:

CSURGÓI KK (4.)–HE-DO B. BRAUN GYÖNGYÖS (7.)
Csurgó, Sótonyi László Sportcsarnok, szombat, 18.00. V.: Fekete T., Tóth D.
A somogyi gárda az eddigi öt hazai találkozójából négyet megnyert, egyedül a Balatonfüred távozott pontokkal a Sótonyi László Sportcsarnokból. Legutóbbi hazai mérkőzésén a Ferencvárost győzték el Mladen Kriszmancsicsék.

– Az utóbbi időszak talán legnehezebb összecsapása előtt állunk – jelentette ki a gyöngyösiek vezetőedzője, Bíró Balázs a klub honlapján. – Remek formában a Csurgó nem véletlen, hogy a negyedik helyet foglalják el a tabellán. Papíron talán nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de fejlődik a csapat, s ha sikerül megtalálni a somogyiak gyenge pontjait, akkor lehet keresnivalónk.

A mátraaljaiak a legutóbbi három mérkőzésüket – Fejér B.Á.L. Veszprém, NEKA, Budai Farkasok – egyaránt sikerrel vették, így jó formában és kellő önbizalommal indulhatnak útnak. A gyöngyösiek győzelem esetén pontszámban beérnék a CSKK-t a tabellán.
A 23 éves jobbátlövő, Schäffer Zsolt a nyáron Csurgóról érkezett a gyöngyösiekhez, így első kézből oszthatja meg az ellenfélről szerzett tapasztalatai.
– Csurgón mindig nehéz pontot szerezni – fogalmazott a gyöngyösi klub közösségi oldalára feltöltött videóban Schäffer. – Évek óta jó csapata van a városnak, egységesek, kevés játékos cserélődik. A belső posztokon kifejezetten erőssek, védekezésben és támadásban is kimagaslóan teljesítenek. Nehéz feladat előtt állunk, de bízom benne, hogy meg tudjuk őket törni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában