Labdarúgás

2023.01.26. 09:28

A Debreczeni, Lucián, Török trióból kerül ki a 2022-es Év játékvezetője

Rendhagyó módon, hét hónap múltán újra bált rendez a Heves Vármegyei Játékvezető Bizottság. A január 28-án, szombaton 19.00-tól az egri Eszterházy Étteremben (Bartók tér) lebonyolítandó 2022/23-as évadnyitó, egyben évadzáró eseménnyel visszaáll a „régi rend”.

B. Cs.

Lucián János (balról), Török Mihály és Debreczeni Krisztián. Egyikük szombaton megkapja a Darók Attila-díjat

Forrás: heol-montázs

A tavaly júniusban tartott 2021/22-es bál esetében „csak” az időpont volt szokatlan, nyáron ugyanis rendre edzőtáborban gyűlik össze a sípmesterek közössége, nem pedig azért, hogy egy pillanatra megálljanak és ünnepeljenek a JB tagjai. A Covid után nagyobb jelentősséggel bírt, hogy újra azért jöhessenek össze a játékvezetők, hogy értékeljenek, köszöntsék az arra az érdemeseket és szórakozásra is jusson némi idő.

A Heves Vármegyei Játékvezető Bizottság elnöke, Kelemen Attila tájékoztatójából kiderül, hogy idén 24 kupa, 14 plakett és 47 oklevél talál gazdára. 

Az elismerések közül legrangosabbnak számító, Az év játékvezetőjét megillető Darók Attila díjat legutóbb Pádár Szabolcs érdemelte ki. Ahogy korábban, most is megkaptuk annak a három jelöltnek a nevét, akik közül ezúttal kikerül a 2022-es legjobb. Tavalyi teljesítménye alapján a Debreczeni Krisztián, Lucián János és Török Mihály alkotta trióból választott a JB elnöksége. 

Nem marad el a Heves Megyei Hírlap részéről az Év felfedezettjének járó díj átadása sem, amelyet 2010 óta vehetnek át a feltörekvő ifjak. 

Mindez a társmegyei vendégek, a vármegyei igazgatóság és a társadalmi elnökség képviselőinek jelenlétében zajlik majd az Eszterházy Étteremben.

 

Címkék#díjazás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában