Labdarúgás

2023.01.21. 15:54

A Lőrinci VSC tagjainak kezdésként ízlett a mohorai Unicum

Négygólos győzelemmel jutott túl idei első felkészülési mérkőzésén a Lőrinci VSC csapata.

Bódi Csaba

Simon Mátyás (balról) előbb saját kapuja előtt tisztázott, majd a mohoraiak hálójába talált

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A Heves vármegyei I. osztály 4. helyán álló gárda a nógrádi éllovas Unicum FC Mohora együttesével mérte össze erejét szombaton Hatvanban. A játékos-edzőként Gulyka Zsolt vezette LVSC Hegedűs N., Gál, Simon M., Szilágyi Á., Gulyás O. és Kovács G. találataival nyert 6–2-re.

– A téli munkát január 16-án kezdtünk, vagyis csupán három edzés előzte meg az idei első gyakorlómeccset – mondta a 46 éves szakember. – A tréningeket a jól megszokott hétfő, szerda, péntek ritmusban tartjuk, amelyhez szombat délelőttönként mérkőzés társul. 

A lőrinciek január 28-án Veresegyházára, február 4-én Gödöllőre, február 11-én Salgótarjánba, február 18-án pedig a gyöngyösi Energia SC-hez látogatnak. Vagyis öt edzőmeccsük egyikét sem játsszák hazai környezetben.

– A labdás edzéseket sporttelepünk kis méretű műfüves pályáján végezzük, a futásokra peidg a centerpálya körül kerül sor. Természetesen a mi egyesületünk is ott spórol, ahol tud. A klub vezetése mindent megtesz a zavartalan müködés érdekében, amit ezúton is köszönünk – emelte ki a Gulyka Zsolt, aki kitért a játékosállományt érintő várható  változásokra is.

– A klubot eddig a Budveszel fivérek, Benett és Benjámin távozásával kapcsolatban kereste a salgótarjáni Építők KC csapata, miközben Tóth Patrik jelezte távozási szándékát. 

Utóbbi játékos a Heréd LC-hez igazol. Velünk készül az apci illetőségű, legutóbb Jászfényszarun szerepelt Balogh Dávid, aki reményeim szerint tavasszal bennünket erősít  majd. Folynak még megbeszélések további labdarúgókkal, de konkrétumok egyelőre nincsenek.

Az LVSC jelenleg a I. osztály 4. helyén áll 12 mérkőzésen szerzett 22 ponttal. A harmadik Gyöngyöshalász 23, a második Füzesabony 25, míg a listavezető Gyöngyösi AK 31 pontot gyűjtött az ősszel. Egy évvel korábban a sárga-kékek bronzérmesként zártak. Idén pedig ezt tervezik.

– Az elvárás nem változott, a bajnokságban a dobogót célozzuk meg, míg a Magyar Kupában szeretnénk az országos táblára jutni – rögzítette Gulyka Zsolt. 

Címkék#klubélet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában