Kézilabda

2023.01.31. 17:27

Az EVSI a mezőny fölé nőtt a hazai rendezésű tornán

Az Egri Városi Sportiskola nemcsak a vendéglátásban jeleskedett. Csapatai mindkét korosztályban a legjobbnak bizonyultak az első alkalommal rendezett EVSI-kupa utánpótlás tornán.

S. K.

A mérkőzések után nyolc játékos vehetett át különdíjat

Forrás: Bók Tamás

Az U14-es korosztályban az Eger SZSE és a Hevesi SE, míg az U12-es között az Eger SZSE és a Mezőkövesdi KC együttesét felülmúlva diadalmaskodtak Terenyei Ákos és Terenyei Ádám tanítványai.

A helyezésekről körmérkőzések döntöttek a Kemény Ferenc Sportcsarnokban.

– Nem titkoltan hagyományteremtő céllal rendeztük meg a kupát, amely jól szolgálta a csapatok felkészülését a bajnoki küzdelmek előtt – értékelt a szervezők nevében Terenyei Ákos.

U14-es korosztály

A végeredmény: 1. Egri VSI 4 pont, 2. Eger SZSE 2, 3. Hevesi SE 0.
Különdíjasok. Legjobb védekező játékos: Farsang Levente (EVSI). Legjobb kapus: Magyar Zalán (Heves). Legjobb játékos: Szabó Levente (Eger SZSE). Gólkirály: Steczina Zsolt (Heves) 19 góllal

U12-es korosztály

A végeredmény: 1. Egri VSI 4 pont, 2. Eger SZSE 2, 3. Mezőkövesdi KC 0.
Különdíjasok. Legjobb védekező játékos: Pósa Csongor (Eger SZSE). Legjobb kapus: Pap Ábel (Eger SZSE). Legjobb játékos: Varga Zsombor (Mezőkövesd). Gólkirály: Farsang András (EVSI) 19 góllal. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában