Év sportolója Gála

2023.01.08. 16:20

Marco Rossi lesz a győztes az egri Bíró Attila szerint

Már a jelölés is hatalmas elismerés.

M. H.

Bíró Attila

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Új helyszínen, a budapesti Operaházban rendezik meg az M4 Sport - Az Év Sportolója Gála 2022 díjátadót január 9-én, hétfőn. Az Év edzője kategóriában az egri születésű Bíró Attila, a női vízilabda-válogatottat irányító is jelölt. A gála közösségi oldalán megosztották nyilatkozatát, melyet a Nemzeti Sportnak adott.
– Hatalmas elismerés, kitűnő visszajelzés a munkánkról, hogy a női vízilabda évről évre képviselteti magát a gálán. Tavaly a hagyományos csapatsportágakban az év csapatának választottak meg bennünket, jólesik, hogy ezúttal engem jelöltek a díjra az edzők között. Izgalmas, emelkedett hangulatú este lesz különleges kulisszák között, üdítő változatosság, hogy ezúttal a melegítő-farmer kombináció helyett alkalomhoz illő öltözetben, elegánsan jelenünk meg. Nincs kétségem afelől, hogy Marco Rossi kapja az elismerést, fantasztikus munkát végzett a labdarúgó-válogatottal – fejtette ki.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában