Kézilabda

2023.02.01. 16:21

Diákolimpia: bronz a berzéseknek

A Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium csapata szerezte meg a bronzérmet a Diákolimpia V–VI. korcsoportos országos döntőjében. A háromnapos tatabányai seregszemlén az egri Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégium együttese a hatodik helyen végzett.

S. K.

A gyöngyösi csapat a harmadik helyen zárt

Forrás: Diákolimpia

A Gyöngyösi Kézilabda Klub játékosaira épülő, Bárány Máté, Gulyás Máté, Gáspár Zsombor, Kovács Kolos, Nyírfa Alex, Pernyész Ákos, Széles Gergő, Szlovencsák Ádám, Szucsik Barnabás, Gál Máté, Földházi Bálint, Portik-Dobos Szabolcs, Zsámba Kenese, Mátyás Balázs alkotta együttes két győzelemmel és egy vereséggel zárta a csoportkört, majd a legjobb négy között előbb vereséget szenvedett a Siófoki SZC Mathiász János Technikum és
Gimnázium csapatától, majd a bronzmeccsen a Szeged és Térsége Eötvös József Gimnázium, Általános Iskola csapatát győzték le Nagy Gábor és Kismarton Ádám tanítványai.
A Herczeg Béla és Hevér Tibor által felkészített egri együttes ugyancsak öt mérkőzésen lépett pályára. A csoportmeccsek során egy győzelmet arattak a megyeszékhelyiek, majd az ötödik helyért rendezett mérkőzést elveszítették a Budapest IX. Kerületi Leövey Klára Gimnázium gárdájával szemben. Az Eger SZSE ifjúsági és serdülő korú játékosaira épülő csapatban Holló Marcell, Salamon Gábor, Zombori István, Lukács Balázs, Molnár-Nagy Martin, Juhász Levente, Bukta Levente, Humicskó Balázs, Szabó Gábor, Bajzát Zsombor, Tímár Benedek, Bata Bence, Gulyás Gergő és Kovács Roland kapott helyet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában