Sportelismerés

2023.02.07. 09:57

Paralimpikont támogatnak a gyöngyösi jótékonysági sportbál bevételéből

A helyi sportélet néhány szereplőjének kezdeményezésére, a régi városi sportbálok hagyományait felélesztve rendezik február 25-én Gyöngyös város jótékonysági sportbálját.

B. Cs.

Dumity Richárd a pekingi paralimpia egyetlen magyar indulója volt

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnokban lebonyolítandó esemény bevételét a síző Dumity Richárd kapja.

„Ricsi emberfeletti teljesítményt nyújtott paralimpiai szereplésével, most pedig a karrierjén is túlmutató, újabb kihívásokkal kell szembenéznie, azt gondoljuk, teljes mértékben rászolgált a támogatásunkra” – fűznek magyarázatot a szervezők a kedvezményezett személyéhez. 

Az est jelentőségét emeli, hogy a rendezvényen adják át Gyöngyös város 2022. évi legjobb sportolóinak járó díjakat. A házigazda szerepét a helyi sportélethez ezer szállal kötődő Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) szóvivője vállalta. 

A bált megtiszteli jelenlétével Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke, Sinka László, a Magyar Sportlövők Szövetségének főtitkára, Bardóczy László, a Magyar Kézilabda Szövetség igazgatója, valamint Virág Lajos, a Sportegyesületek Országos Szövetségének igazgatója. Fővédnökként Gyöngyös polgármestere, Hiesz György lesz jelen az eseményen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában