Vízilabda

2023.03.24. 14:03

A bajnoki pontok begyűjtése és kupagyőzelem a cél

A tizenkilenc mérkőzést követően nyeretlen sportiskolások vendégeként joggal várható el az egri győzelem, a hétvégét pedig a 2023. évi Komjádi-kupa elhódítása koronázhatja meg.

S. K.

Dóczi Mártonékra nagy feladatok várnak

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A férfi OB I. 19. fordulójának mérkőzése:

KSI (14.)–TIGRA-ZF-EGER (6.)
Budapest, Komjádi Béla Sportuszoda, szombat, 11.30. V.: Tordai G., ifj. Kenéz Gy.
– Tisztelni kell az ellenfelet még akkor is, ha a tabella utolsó helyén szerénykedik – jelentette ki az egriek edzője, Tóth Kálmán. – Meggyőződésem, hogy ez a csapat az elmúlt 10–15 év legjobb KSI-je. Ez a társaság adja a junior válogatott gerincét, sikerre éhes elszánt fiatalokkal a soraiban. Harcos ellenfélre számítok, amely nem adja olcsón a bőrét.

A találkozó másnapján a Komjádi-kupa döntője kínál kihívást az egrieknek. A 2000 után született játékosok számára kiírt kupasorozatban az FTC-Telekom lesz a Tigra-ZF-Eger ellenfele, amelynek gerincét az OB I.-es felnőtt csapat adja. 

– Hazajövünk a KSI meccs után, majd vasárnap újra a Komjádi-uszoda felé vesszük az irányt – folytatta Tóth Kálmán. – A fiatal játékosok pályafutásának egy fontos mérföldköve a Komjádi-kupa döntője, megtiszteltetés részese lenni a sorozat végjátékának. Azt, hogy az ellenfelünk is komolyan készül a mérkőzésre jól bizonyítja, az OB I.-es csapat eredetileg szombatra kiírt miskolci bajnoki mérkőzését a pályaválasztói jog felcserélésével már pénteken lejátszák a Népligetben.
A Komjádi-kupa döntője vasárnap 18 órakor kezdődik. Az Eger története során negyedszer lehet kupagyőztes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában