Kézilabda

2023.03.24. 11:02

A betegek felépültek, de így sem teljes a QHB-Eger

Három hét után újra hazai pályán szerepel az NB I/B-ben listavezető QHB-Eger férfi csapata.

S. K.

Kiss Gergő (balról) és Lezák Áron újra edzésbe állt

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A férfi NB I/B 22. fordulója:

QHB–EGER (1.)–KECSKEMÉTI TE-PIROSKA SZÖRP (12.)
Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok, szombat, 18.00. V.: Dulai Á., Pisák B.
Egri oldalon a héten a betegségből felépült Kiss Gergő és Lezák Áron is elkezdhette az edzéseket, ugyanakkor Tóvizi Tamás és Gönczi András továbbra is sérült. A Kecskemét ellen nem lehet ott a Kemény Ferenc Sportcsarnokban Vrhovina Dominik sem, aki a Budakalász csapatával a Cegléd ellen játszik NB I.-es mérkőzést.

– Javuló formát mutat a Kecskemét, amely a kötelező győzelmek mellett már bravúrpontokat is szerzett – jelentette ki az egriek edzője, Tóth Edmond. 

– Elég csak a három héttel korábbi PLER elleni mérkőzésüket említeni, ahol az egyik bajnokaspiráns otthonából távoztak döntetlennel. Nagy iramú mérkőzésre számítok, ahol gyakran forognak majd veszélyben a kapuk. Egy cél lebeg a szemünk előtt, itthon tartani a két bajnoki pontot.
A KTE a legutóbbi három összecsapásán öt pontot szerzett. A csapat hazai pályán legyőzte a Százhalombattát (32–31) és a magasabban rangsorolt Szeged U21-as csapatát is (34–31), miközben a bajnokaspiráns PLER vendégeként egy ponttal gazdagodtak (34–34). Októberben a hazai pályán játszó Kecskeméttel szemben 34–29-re nyert a QHB-Eger.

Címkék#QHB-Eger

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában