Labdarúgás

2023.03.23. 16:01

Az Eger SE megvált a gólkirály Simon Attilától

Az NB III. Keleti csoportjának góllövőlistáját vezető Simon Attilával szerződést bontott az Eger Labdarúgó Sport Kft. – közölte közösségi oldalán az Eger SE.

B. Cs.

Simon Attila (jobbra) utolsó egri meccsét a DVTK II. elleni találkozó jelentette

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

– Szerdán jelezték felém a klub részéről, hogy csütörtökön jelenjek meg az irodában. Miután ezt megtettem, úgy álltam fel az asztaltól, hogy immár nem vagyok az Eger SE keretének a tagja. Lojálisnak tartom magam annyira az egylethez, hogy ebbe a kérdésbe mélyebben nem megyek bele. 

Hivatalosan közös megegyezéssel váltam meg az Eger SE-től – mondta az Egerből immár lakóhelye felé tartó Simon Attila a heol.hu-nak.

Az ESE-hez tavaly nyáron érkezett 40 éves csatár 15 találattal vezeti a Keleti csoport góllövőlistáját. A 17., vagyis kiesőnek számító helyen álló egriek 30 góljának több mint a fele fűződik Simon Attila nevéhez, ugyanis három gólpasszt is adott. Ezek után több mint meglepő, hogy a bentmaradásért vívott küzdelemben már nem számít rá az egylet.

– Amikor szembesültem a ténnyel, nagy gyomrosként éltem meg, nem gondoltam, hogy képes lehet még újat mutatni a futball, de tévedtem... Most viszont már sokkal pozitívabban látom a helyzetet – magyarázta a korábbi NB I.-es gólkirály.

– Úgy vélem, mindegy, milyen csapás éri az embert, meg kell őrizni a méltóságot. Ezt szem előtt tartva búcsúztam el a srácoktól, megköszönve mindenkinek az együtt töltött időszakot. Akadtak szép dolgok is az egri hónapokban, az előírt munkát mindig teljes mértékben elvégeztem, emiatt nem érhetett kritika. Tiszta lelkiismerettel és egyenes háttal távozok Egerből.


 

Címkék#szerződés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában