Vízilabda

2023.03.25. 13:34

Az egriek hozták a kötelezőt a KSI otthonában

Hét góllal nyert a sereghajtó KSI vendégeként a Tigra-ZF-Eger férfi csapata. Az egriek montenegrói légiósa, Nikola Murisics öt találattal vette ki a részét a sikerből.

S. K.

Nikola Murisicsot (10) nehéz volt tartani

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A férfi OB I. 19. fordulójának mérkőzése:

KSI–TIGRA-ZF-EGER 6–13 (1–4, 2–3, 1–4, 2–2)
Budapest, Komjádi Béla Sportuszoda. V.: Tordai G., ifj. Kenéz Gy.
KSI: Danka – Nagy Á. 2, Szalai P. 1, Lantos, Bede 1, Iriczfalvi 1, Petrák. Csere: Szépfalvi 1, Mihov, Pocsai, Pető Á., Nagy Z., Irmes. Edző: Horváth János
EGER: Grieszbacher – Gólya N. 2, Kovács Gábor, Baksa 2, Murisics 5, Krijestorac 2, Dóczi. Csere: Krémer (kapus), Rádli R., Spitz, Sári A., Tymcyna 1, Lőrincz B. 1, Biros S. Edző: Tóth Kálmán
GÓL–EMBERELŐNYBŐL: 12/1, ill. 9/7.
ÖTMÉTERESBŐL: 2/1, ill. 1/1.
KIPONTOZÓDOTT: Sári A. a 22. percben.
Nikola Murisics triplájával indult a találkozó, majd bő tíz perc játék után már 6–1-re vezetett az egri gárda. A hazaiaknak a harmadik negyed közepén ugyan sikerült három gólra zárkózni (4–7), ám a vendégek egy 5–0-ás rohammal fölényessé tették a győzelmüket. A Tigra-ZF-Eger OB I.-es csapatára épülő egri utánpótlás-gárda vasárnap 18 órától a Komjádi-kupa döntőjében szerepel.
HORVÁTH JÁNOS: – Egy percig nem volt kétséges, hogy ezt a mérkőzést az Eger nyeri. Szerettük volna megcibálni az oroszlán bajszát, de távol álltunk ettől. 
TÓTH KÁLMÁN: – Jól felkészített csapat a KSI, tele ügyes játékosokkal, komoly erőbedobásra késztettek bennünket. Azok a játékosok, akik vasárnap a Komjádi-kupa döntőjében is szerepelnek kissé alul teljesítettek, emiatt van bennem hiányérzet. Holnap ettől több kell.
KÖVETKEZIK: Tigra-ZF-Eger–PannErgy-Miskolci VLC, március 29., szerda, 12.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában