Vízilabda

2023.03.29. 14:10

Az egriek nem tudták feltörni a miskolci reteszt

Pontokat vitt a Miskolci VLC a Bitskey Aladár Uszodából. Az egri vereség elsősorban a gyenge helyzetkihasználás számlájára írható.

S. K.

A csalódottság szemmel látható

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A férfi OB I. 20. fordulójának mérkőzésén:

TIGRA-ZF-EGER–PANNERGY-MISKOLCI VLC 8–10 (2–2, 1–4, 2–3, 3–1)
Eger, Bitskey Aladár Uszoda. V.: Kun Gy., Petik A.
EGER: Grieszbacher – Gólya N. 3, Kovács Gábor, Baksa B., Dóczi M. 1, Murisics 1, Krijestorac 2. Csere: Krémer (kapus), Rádli R. 1, Spitz M., Sári A., Biros S., Lőrincz B., Klár G. Edző: Tóth Kálmán
MISKOLC: Moravcsik – Smitula, Oltean, Krasznai B. 2, Tanczer T., Várkonyi 1, Brkic 2. Csere: Nagy N. 1, Molnár G. 4, Böröczky, Lacerda, Stefanidesz. Edző: Vidumanszky László
GÓL–EMBERELŐNYBŐL: 11/4, ill. 6/3.
ÖTMÉTERESBŐL: –, ill. 1/1.
Két egri góllal indult a találkozó, ám a folytatás már nem volt ilyen szívderítő. A borsodiak sorozatban lőtt négy góljukkal előbb egyenlítettek, majd a vezetést is átvették és a nagyszünetre már háromgólos előnnyel vonulhattak.A harmadik negyedben még Gólya Noel duplájával egy találatra zárkóztak (5–6) az egriek, de a folytatásban újra a miskolci gólok következtek, s a záró etapra el is dőlt a pontok sorsa.
Az MVLC visszavágott a decemberben hazai környezetben elsznevdett vereségéért, amikor a Kemény-uszodába 13–5-re az egriek nyertek.
TÓTH KÁLMÁN: – Védekezésben extra teljesítmény nyújtott a vendégcsapat, ennek köszönhető a győzelmük. Megyünk tovább, mert az élet móka és kacagás. Nincs miért szégyenkeznünk.
VIDUMANSZKY LÁSZLÓ: – Elégedett vagyok a csapattal. A nem szokványos időpont ellenére is jól teljesítettek a fiúk. Előzetesen nagyon bíztunk a pontszerzésben, s ezért sokat is tettünk a medencében.  
KÖVETKEZIK: Zue.hu Szegedi VE–Tigra-ZF-Eger, április 1., szombat, 17.00.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában