Labdarúgás

2023.03.30. 20:14

Ez áll a Demjén FC visszalépésének hátterében

Visszalépésnek bejelentése után az MLSZ Heves vármegyei versenybizottsága kizárta a Demjén FC csapatát a III. osztályú bajnokság Északkeleti csoportjából.

B. Cs.

Ferencz Richárd (középen) nagyon sajnálja, hogy meg kellett hozni ezt a döntést

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

– Mert már nagyon komolytalan volt a társaság, persze tisztelet a kivételnek – adott választ Ferencz Richárd helyi illetőségű, törzsgárdista demjéni játékos arra kérdésre, hogy mi áll a visszalépés hátterében. 

– Sajnos már egy-két éve így szenvedtünk, állandóan könyörögni kellett az embereknek, állandó késések történtek a meccsek előtt, edzésre pedig egyátalán nem akartak járni. Ilyen és ehhez hasonló dolgok történtek, a sok ideget meg mi ettük meg. Emiatt döntöttünk amellett, hogy ezt így már nem lehet folytatni. 

Iszonyatosan sajnáljuk, mert rengeteg munka volt benne, amit sok ember fel sem fogott a csapatból.

A 2022/23. évi III. osztályú bajnokság Északkeleti csoportjában 15 mérkőzésen lépett pályára a Demjén FC. És noha három győzelem szerepelt a gárda neve mellett, négy büntetőpontot levontak az együttestől, amely 8. helyen álló csapatként lépett vissza a folytatástól. A csoport mezőnyét így már csak nyolc klub alkotja, a vécsiek már korábban visszaléptek.

Az Északkeleti csoport állása
Forrás: adatbank.mlsz.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában