Labdarúgás

2023.03.24. 10:16

Gyászszünet előzi meg a bajnoki mérkőzéseket

A Magyar Labdarúgós-szövetség (MLSZ) Heves Megyei Igazgatósága és Társadalmi Elnöksége a március 25–26-án rendezendő valamennyi bajnoki mérkőzés előtt egyperces gyászszünet megtartását rendeli el Treiber Rudolf emlékére.

B. Cs.

A meccseket közös emlékezés előzi meg Archív fotó

Forrás: Jakab Tibor/Heves Megyei Hírlap

Kérik, amennyiben a sporttelepen van rá lehetőség, az alábbi gyászközleményt olvassák be a hangosbemondóba.

„Tisztelt Szurkolók!
Treiber Rudolf 1930. november 19-én Budapesten született. 1950-ben katonaként került Gyöngyösre, ahol végleg letelepedett. A budapesti Postás SE-ben kezdte labdarúgó-pályafutását, amely után a gyöngyösi csapatokban eltöltött időszak következett. Az aktív futball befejezése után edzőként dolgozott, és aktuális csapataival jelentős sikereket ért el. A Hatvani Kinizsi VSE együttesénél eltöltött kétszeri szerepvállalás után újra Gyöngyösön kapott edzői feladatot. Ezután alacsonyabb osztályú csapatoknál tevékenykedett, majd a Gyöngyösi AK utánpótlás-nevelésében, edzésében vett részt. Mindig szívügye volt a fiatal játékosok képzése és segítése. Nemcsak játékosként és edzőként szolgálta Heves vármegye labdarúgását, hanem támogatóként is jelen volt. 2006-ban Heves Megye Labdarúgásáért Díj elismerésben részesült. Idősebb korában szerepet vállalt a gyöngyösi öregfiúk csapatánál. 2023. március 19-én hosszú betegség után Gyöngyösön hunyt el.
Köztiszteletnek örvendő személyisége hiányozni fog a Heves vármegyei futballtársadalomnak. Emlékét megőrizzük, nyugodjon békében!”

 

Címkék#gyász

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában