Labdarúgás

2023.03.29. 19:03

Idei negyedik hazai bajnokiját is megnyerte az FC Hatvan

Az FC Hatvan Sármány Kristóf és Molnár Roland találatával győzte le a vendég DVSC II. együttesét az NB III. Keleti csoportjának hétközi, 28. fordulójában.

Heol Sport

Barthel Gáborék megoldották a feladatot

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

FC HATVAN–DVSC II. 2–1 (1–1)
Hatvan, Népkert Sporttelep. V.: Práth Dávid (László I., Németh B.)
HATVAN: Menczeles I. – Barthel G., Bárkányi A., Czibolya G., Kitl K., Zsoldos B. (Szabó B., 84.), Tarjáni P., Fellner K. (Molnár R., 70.), Tarnóczi R., Soós D. (Laczik L., 70.), Sármány K. Edző: Zoran Szpisljak
DVSC: Erdélyi B. – Szabó K., Tordai B., Sárosi N., Horváth Z. (Kozma B. 81.), Bökönyi A. (Lyskov, 75.), Sipos Sz., Fábián B., Batai T. (Pelles G., 81.), Kócs-Washburn E. (Cibla F., 75.), Tóth B. Edző: Máté Péter
GÓL: Sármány K. (47.), Molnár R. (72.) ill. Tordai B. (14. – 11-esből)
JÓK: az egész hazai csapat, ill. senki.
ZORAN SZPISLJAK: –  Nagyon kemény meccsre készültünk. A DVSC az első pillanattól megmutatta, hogy agresszív, jól elképzelt futballal érkeztek. Az elején egyből előnybe kerültek, de a csapatunk megtalálta az erőt, higgadtságot, figyelmet és olyan megoldásokat amiből több helyzetet is ki tudtunk alakítani. Megérdemeltük a három pontot. Ez az alap, amiket tovább kell építeni és még több energiát rátenni, hogy ez még nagyobb sikereket tudjon hozni. Köszönöm a szurkolóknak a 90 percig tartó biztatást.
MÁTÉ PÉTER: – Jól kezdtünk, az első helyzet előttünk adódott, de nem tudtuk berúgni. Sajnos ez már hétről hétre jellemző ránk. Ezt követően sikerült megszerezni a vezetést, majd egy talált góllal egyenlített az ellenfél. A második félidőben nem tetszett a játékunk, ennek ellenére is megvolt a lehetőség, hogy ponttal távozzunk, de a sorozat terhelésből illetve a rutintalanságunkból fakadóan ezt nem tudtuk megcsinálni.
KÖVETKEZIK: Vasas FC II.–FC Hatvan, április 2. vasárnap, 11.00.

Címkék#fc hatvan

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában