Vízilabda

2023.03.22. 11:20

Komjádi-kupa: az egriek már a döntőben

Az álmoskás kezdést követően lendületbe jött a Tigra-ZF-Eger és magabiztosan jutott a vasárnapi fináléba.

S. K.

Az egriek készülhetnek a fináléra

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A Komjádi-kupa elődöntőjében:

BVSC-ZUGLÓ–TIGRA-ZF-EGER 11–14 (2–1, 3–5, 2–5, 4–3)
Budapest, Szőnyi út. V.: Ercse N., Tóth I.
BVSC: Gyapjas – Tátrai 4, Balogh B., Sziládi K. 1, Mészáros M. 2, Szabó II. B. 2, Batizi 2. Csere: Balogh M., Mészáros B. Edző: Kemény Kristóf
EGER: Grieszbacher – Rádli R. 2, Spitz M. 2, Klár G. 1, Baksa 3, Gólya N. 4, Dóczi 2. Csere: Tóth B., Tymcyna, Domokos D., Farsang R., Biros S. Edző: Tóth Kálmán
GÓL–EMBERELŐNYBŐL: 11/6, ill. 11/7.
ÖTMÉTERESBŐL: – ill. 1/1.
KIPONTOZÓDOTT: Tymcyna a 27. percben.
Hiába vezetett bő négy perc után már 2–0-ra a BVSC, a vendégek 5–1-es sorozattal a második negyed hajrájára már nyeregbe kerültek és innen nem volt visszaút a vasutasoknak. A legnagyobb különbség 5–10-es állásnál mutatkozott, a hajrában már csak az eredmény kozmetikázásra futotta a hazaiaktól.
A mérkőzést követően Tóth Kálmán az egri klub honlapján így fogalmazott: sokan rácsodálkoztak arra a munkára, amit elkezdtük. Látható, hogy fiatal játékosokkal ilyen sikereket érhetünk el. Remélem ez hitet ad a jövőre. Tovább dolgozunk szerényen, szorgalmasan, alázatosan. Nagyon büszke vagyok a srácokra!
A másik elődöntőben a Szeged a Ferencvárost fogadja. A mérkőzést csütörtökön 20 órától rendezik. A döntő vasárnap 18 órakor kezdődik a Komjádi-uszodában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában