Csörgőlabda

2023.03.24. 10:38

Mátraházán újra versenyre kel a bajnoki címért az egri VGYSE

Szombaton a Mátraházi Edzőtáborban zárul a Magyar Csörgőlabda Bajnokság alapszakasza.

S. K.

Mátraházán két mérkőzés vár az egriekre

Forrás: VGYSE

A címvédő egri Vakok és Gyengénlátók Integráló és Sportegyesület (VGYSE) együttese az év elején nehéz anyagi helyzetbe került, emiatt mérkőzéseket is kénytelen volt lemondani, a bajnoki hajrának azonban már új lendülettel vágnak neki.
– A QHB-Eger férfi kézilabda-csapat által hirdetett jótékonysági akcióból befolyt összegnek köszönhetően fellélegezhetünk, Mátraházán újra versenyre kelünk a bajnoki címért – fogalmazott a VGYSE elnöke, Tóthné dr. Kiss-Orosz Mária. – A hétcsapatos mezőnyben még semmi nem dőlt el, egy huszáros hajrával akár az első helyre is oda érhetünk és ezáltal kedvező helyzetből várhatjuk a május 27-én esedékes rájátszást. 

Az egriek Rácz Richárd és Balogh Donát játékára betegség miatt nem számíthatnak, így a Sári Virág, Bukta Gábor, Majzik Zsolt összetételű csapattal vágnak neki a mátraházi fordulónak. A VGYSE Eger 10 órától a Nyíregyháza, 13.20-tól a Tatabánya együttesével mérkőzik.

Az utánpótláskorú játékosok és a nők számára meghirdetett Magyar Kupa küzdelmeit másnap szintén Mátraházán rendezi a Magyar Kézilabda-szövetség.

 

Címkék#VGYSE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában