Kézilabda

2023.03.24. 12:30

Rosszemlékű riválishoz utazik az Eszterházy SC

Legnagyobb kérdésként a hétvégi forduló előtt is az merül fel: Kecskeméten melyik arcukat mutatják az egyetemisták?

Fenyves Balázs

Alaxai Zoé (22) és egri társai szeretnének visszavágni a Kecskemétnek

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A női NB I/B 22. forduló mérkőzése:

KECSKEMÉTI NKSE (15.)–ESZTERHÁZY SC (3.)
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, vasárnap, 18.00. V.: Marosi Z., Pap E.
Elképesztő mélységeket és magasságot él meg az egri gárda a 2022/23-as szezonban. Mondhatjuk ezt azok után, hogy az őszi elsőséget követően meglehetősen szerényebb eredményeket hozott az újév, az előző hétvégén mégis teljesen váratlanul, magabiztosan győzte le a listavezető Vasast az ESC. Legnagyobb kérdésként a hétvégi forduló előtt is az merül fel: Kecskeméten melyik arcukat mutatják az egyetemisták? A sereghajtóval szemben ősszel nagy meglepetés született. Az október végi összecsapáson az addig pont nélküli KNKSE pontot vitt Egerből (27–27). 
– Itt le is zárhatjuk azt a meccset – szólított fel az ESC trénere, Zsadányi Sándor. – Aki látta azt az összecsapást pontosan tudja, mennyire tudásunk alatt teljesítettünk. Nem hinném, hogy külön motivációra lenne szükségük a lányoknak, mert mindenkiben ott van a rossz őszi emlék. Ezen kívül elmondható, hogy jó a hangulat, hiszen a Vasas elleni siker új erőt adott nekünk. Megmutattuk, hogy az egyik legjobb csapatot is le tudjuk győzni, ezért sem lehet kifogás a vasárnapi találkozón és ha már hazai pályán nem sikerült, idegenben mindenképp magabiztos győzelmet kell aratni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában